top of page

TALOUSVERKKO NURMIJÄRVI

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää ja löydetään yhdessä paras palvelukokonaisuus tarpeidesi mukaan!

TOIMIALAVAHVUUDET

Asiakkainamme on suomalaisia pk-yrityksiä useilta toimialoilta.

SIJAINTIMME KARTALLA

UUSIMMAT BLOGIT

TUTUSTU ASIAKKAISIIMME

”Yhteistyö Minna Mantilan kanssa toimii erinomaisesti, ja sitä se on jo tehnyt vuosia. Mantila on aina valmis ja halukas auttamaan ja selvittämään meille epäselvät asiat. Se antaa meille turvaa yrityksen kasvaessa.”

–Mattias Sjöberg, toimitusjohtaja, ATC Global Solutions Oy Ab

”Arvostan sitä, että Minna kertoo, miten asiat pitää hoitaa. Yhteistyö on helppoa, kun teen itse kerran viikossa yhdessä sopimamme asiat, ja Minna hoitaa loput. Lopputuloksena kaikki toimii kuin kello.”

–Jyrki Raikamo, yrittäjä, Leipätalo Oy

Minna Mantila

Yrittäjä, KLT

040 56 94366

Talousverkko, Nurmijärvi /

Tilipalvelu Minna Mantila

Vuonontie 5

05200 Rajamäki

Talousverkko, Nurmijärvi

Tilitoimisto Talousverkko, Nurmijärvi on monipuolinen ja joustava tilitoimisto, joka perehtyy jokaiseen asiakkaaseen syvemmin kuin perinteisesti. Otamme oikeasti huomioon jokaisen asiakasyrityksen tarpeet yrityksen kokoon katsomatta sekä pyrimme aina mahdollisimman henkilökohtaiseen palveluun. Meillä yrityksesi kirjanpito on asiantuntevissa käsissä.

Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä

Sähköinen taloushallinto on ydinosaamistamme. Teemme tarvittaessa perinteistä paperista kirjanpitoa, mutta suosittelemme asiakkaillemme nykyaikaista digitaalista taloushallintoa, joka vapauttaa aikaasi niiden asioiden pariin, joissa ole mestari. Me hymyssä suin hoidamme puolestasi taloushallintosi ja tulkitsemme numeroitasi!

Sähköisellä taloushallinnolla tehostat yrityksesi taloushallintoa, nopeutat laskujen käsittelyä sekä arkistointia, tiedonhaku helpottuu ja saat ajantasaista raportointia ja ennusteita yrityksestäsi. Kehittyneistä sähköisistä työkaluista huolimatta henkilökohtainen palvelu ja osaaminen on valttimme, josta hyödyt eniten.

Yrittäjältä yrittäjälle paikallisesti

Yritys tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa taloushallinnon palveluja. Yritys toimii Rajamäen keskustassa Nurmijärvellä, mutta myös tarvittaessa asiakkaan omissa tiloissa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja tilanteestasi tarkemmin!

bottom of page