top of page

TUTUSTU TALOUSVERKKOLAISTEN YRITTÄJÄTARINOIHIN

YRITYSKULTTUURIMME KANTAVIA TEEMOJA OVAT:

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

MUKAAN TOIMINTAAN

Tervetuloa tutustumaan yrityskulttuuriimme ja lukemaan yrittäjätarinoita. Mukana toiminnassa on isoja ja pieniä tilitoimistoyrittäjiä.

Talousverkko on osa Divest Groupia. Tilitoimistoyrittäjä saa apuja arkeen myös sisaryhtiöidensä osaavan henkilöstön avulla. Käy tutustumassa:

Reima Kangas

Tilitoimistoyrittäjä

Sami Siipola

Tilitoimistoyrittäjä

Anu Kemppainen

Tilitoimistoyrittäjä

YRITTÄJÄHENKISYYS

Talousverkkolaiset koostuvat yrittäjistä ja yrittäjähenkisestä henkilöstöstä. Yrittäjähenkisyys näkyy kaikessa tekemisessämme muun muassa henkilökohtaisena palveluna, joustavuutena, periksiantamattomuutena ja kehittymishaluna.

TAVOITTEELLISUUS

Tavoitteellisuus motivoi meitä tekemään asioita paremmin, tehokkaammin ja katsomaan tulevaisuuteen. Tavoitteet tekevät työstämme mielekästä ja auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.

YHDESSÄ TEKEMINEN

Yhdessä tekemällä saavutamme tavoitteemme. Yhteistyö on Talousverkon kaltaisen verkoston voimavara. Pystymme takaamaan avun ja asiantuntijuuden tilanteessa kuin tilanteessa, niin henkilöstöllemme kuin asiakkaillemmekin.

TOISTEMME ARVOSTAMINEN

Toistemme arvostaminen on arvojemme kulmakivi. Otamme toisemme huomioon ja arvostamme toisiamme tittelistä tai positiosta riippumatta. Jaamme ympärillemme positiivista energiaa.

Päivi Heiskanen

Ketjujohtaja

+358 40 533 0681

Haluatko kuulla lisää Talousverkon toimintaan mukaan tulemisesta?

Samaan aikaan iso ja pieni tilitoimisto.

Meille on tyypillistä työskennellä tavoitteellisesti mutta hymyssä suin. Ongelmia ratkotaan yhdessä ja eteenpäin katsoen. Talousverkko järjestää koulutusta ja tapahtumia, joissa opimme ja verkostoidumme. Asioiden hoitaminen on helpompaa, kun tuntee toisen ihmisen. Tätä vaalimme myös asiakassuhteissamme.

Talousverkko on ympäri Suomen toimiva tilitoimistoketju, joka koostuu 30 yrittäjävetoisesta tilitoimistosta. Talousverkkolainen saa sekä isossa että pienessä talossa työskentelyn parhaat puolet: meillä kaikilla on oma tiivis paikallinen työyhteisömme, minkä lisäksi tukenamme on laaja verkosto alamme asiantuntijoita muista Talousverkko-toimistoista ympäri Suomen.

Yrittäjämme työskentelevät tilitoimiston johtotehtävissä ja asiantuntijoina mm kirjanpidon, palkkahallinnon, laskutuksen ja reskontran tehtävissä. Joukossamme on myös järjestelmäasiantuntijoita, taloushallinnon konsultteja, controllereita sekä asiakaspalvelun ja myynnin asiantuntijoita.

bottom of page