top of page

"Minna on tarkka ja osaava, ja meillä on hyvä kommunikaatio. Saan Minnalta nopeasti tiedot siitä, missä mennään ja mitä tapahtuu."

– Jyrki Raikamo, yrittäjä

Leipätalo Oy: "Hyvässä tilitoimistoyhteistyössä asiakkaalle on selvää, mitkä asiat ovat omalla vastuulla ja mitkä tilitoimiston vastuulla."

Leipätalo Oy on vähittäiskauppojen leivontakumppani, joka toimittaa kotimaiset Loistavat Leipurit -paistotuotteet lähikauppojen päivittäin uunituoreita leipomoherkkuja tarjoaville paistopistehyllylle. Leipätalon Loistavat leipurit -konsepti ratkaisee myös useilla käsityöläisleipomoilla olevan haasteen viikonpäivän ja sesongin mukaan vaihtelevasta kapasiteetista: Leipätalon leipomokumppanit voivat valmistaa Loistavat Leipurit -paistopistetuotteita pakasteeksi silloin, kun leipomossa on vapaata kapasiteettia.


Talousverkon asiakkaaksi Leipätalon yrittäjä Jyrki Raikamo tuli jo vuonna 2008. Raikamo päätyi alun perin asiakkaaksi, kun hänelle suositeltiin Netvisor-taloushallinto-ohjelmistoa. Talousverkko oli tuohon aikaan ensimmäisiä tilitoimistoja, joilla Netvisor oli käytössä. Yhteistyö Talousverkkoyrittäjä Minna Mantilan kanssa on jatkunut pitkään.


– Minna on tarkka ja osaava, ja meillä on hyvä kommunikaatio. Voimme soitella puolin ja toisin todella matalalla kynnyksellä. Saan Minnalta nopeasti tiedot siitä, missä mennään ja mitä tapahtuu, Raikamo kertoo.


Raikamo arvostaa tilitoimistoyhteistyössä erityisesti sitä, että alusta asti asetetaan yhdessä selkeät sävelet sille, mitkä asiat hänen kuuluu hoitaa ja mitkä asiat kuuluvat tilitoimiston hoidettavaksi.


– Arvostan sitä, että Minna kertoo, miten asiat pitää hoitaa. On niin helppoa, kun teen itse kerran viikossa sovitut asiat ja Minna hoitaa loput, ja lopputuloksena kaikki toimii kuin kello.


Loppujen lopuksi tilitoimistopalveluiden arvo on se aika, jonka se säästää yrittäjältä itseltään. Raikamo komppaa, ja kertoo tämän tulleen esille hyvin konkreettisesti muutaman vuoden takaisen verontarkastuksen yhteydessä. Tarkastus hoitui vaivattomasti, kun asiat olivat ajan tasalla ja asiantuntevasti tehty.


– Jotkut ovat sanoneet, että voisithan sinä tuon ja tuon asian hoitaa itsekin ja säästää kustannuksissa. Mutta ei, haluan että asiantuntija hoitaa ne puolestani. Jos hoitaisin niitä itse, energiani menisi ihan väärään asiaan. Nyt voin keskittyä olennaiseen, ja tehdä taloushallinnon osalta ne omalle tontilleni kuuluvat asiat, ja luottaa siihen, että loput kyllä hoituvat taustalla asiantuntijan toimesta, Raikamo summaa.

Leipätalon kirjanpitoa hoitaa Minna Mantila Talousverkon Nurmijärven toimistolla.

bottom of page