top of page

Procountorin avulla siirrät yrityksesi taloushallinnon kerralla sähköiseen aikaan! Kattava taloushallinto-ohjelmisto on käytössäsi yhdellä sopimuksella ja saat samalla käyttöösi tarvittavat sähköisen taloushallinnon työkalut sekä monipuoliset yhteydet. Asiakkaan ja tilitoimiston tuplatyö poistuu kokonaan, kun osapuolet käyttävät samaa järjestelmää.

Miksi valita Procountor?

  • Kokonaisvaltainen ratkaisu. Procountorin avulla on mahdollista hoitaa mm. myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, reskontra, matkalaskut, palkanlaskenta, kirjanpito sekä yrityksen talouden seuranta. Kokonaisratkaisu sisältää sähköiset pankkiyhteydet, kattavat verkkolaskujen lähetys- ja vastaanotto-ominaisuudet, postitus- ja skannauspalvelut sekä sähköiseen viranomaisilmoittamiseen tarvittavat yhteydet.

  • Pilvipalvelu. Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto ei vaadi asennuksia. Procountor kehittyy jatkuvasti ja kaikki päivitykset ovat käyttäjille veloituksettomia.

  • Tehokas ja joustava ratkaisu. Tiedonkulku ja tilitoimiston rutiinit tehostuvat ja asiakkaille pystytään tuottamaan entistä parempaa palvelua. Web-pohjaisena taloushallinto-ohjelmistona Procountor on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta.

  • Joustava hinnoittelu. Procountorin hinnoittelu perustuu laadittujen laskujen ja muiden tositteiden lukumääriin.Kustannukset määräytyvät aina toteutuneen taloushallinto-ohjelmiston käytön mukaan, joten maksat vain todellisesta käytöstä, et turhista lisensseistä.

  • Ajantasainen työskentelymalli. Taloushallinnon tiedot syötetään Procountoriin vain kerran, jolloin kirjanpito- ja muut tiedot ovat heti kaikkien käytettävissä.Kattavien raportointiominaisuuksien avulla käytettävissä on aina ajantasainen kuva yrityksen taloudesta.

Voimmeko olla avuksi taloushallintoon liittyvissä asioissa?
Jätä meille tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

bottom of page