top of page

Holvi – Uudenlainen yritystili

Holvi – kaikki mitä tarvitset yhdessä paikassa, langat sinun käsissäsi. Tuttujen yritystilin ominaisuuksien, kuten tilisiirtojen ja maksukortin lisäksi saat liudan työkaluja, jotka tekevät yrittämisestä yksinkertaisempaa. Nyt myös laskutus, kulujen hallinta ja kirjanpito ovat jouheva
ja stressitön osa arkeasi.

Yhdistämällä Holvin yritystilin ja Talousverkon osaavan kirjanpitäjän, pääset nauttimaan mielenrauhasta. Yrityksesi talouteen liittyvät tiedot kulkevat Holvin kautta kirjanpitäjällesi, joka hoitaa pakolliset kirjanpitotehtävät puolestasi Kirjanpito-ohjelma Kitsaalla. Itse asiassa voit myös itse tehdä kirjanpidon Kitsaalla, mikäli taidot ja kiinnostus riittävät. Holvi ja Kitsas ovat molemmat erittäin helppoja ottaa käyttöön ja käyttää arjessa.

Toki taustalle kannattaa sopia asiantuntevan ja molemmat ohjelmistot osaavan Talousverkon kirjanpitäjän tuki!

Holvista löytyy yritystilin lisäksi muun muassa:

  • laskutustyökalu, myös verkkolaskutus

  • laskujen maksu, myös verkkolaskujen vastaanotto

  • tiliöinti- ja budjetointimahdollisuus

  • tilin käyttöoikeuden hallinnointi rooleineen

  • verkkokauppa-lisäosa

  • monipuoliset tiliraportit

  •  alv-laskelma

  •  Holvi Business Mastercard® -kortti

Holvin ominaisuudet

Holvi ja Kitsas -kirjanpito

Holvin valmistelevan kirjanpidon avulla helpotat sekä omaa että kirjanpitäjäsi työtä. Tallenna kuitit, luokittele tulosi ja menosi ja näe kaikki numerosi ilman erillisiä laskentataulukoita. Kaikki maksut tallentuvat tiliraporteillesi, joten näet tulo- ja menoraporttisi vain napin painalluksella. Anna kirjanpitäjällesi pääsy tilillesi tai jaa tiedot helposti Dropboxin kautta. Tämä oli vanhaa aikaa!

Nyt oikea ja kustannustehokas tapa on hyödyntää Holvia ja Kitsasta kirjanpidossa ja tilinpäätöksissä. Tämä yhdistelmä on tällä hetkellä markkinoiden tehokkain.

Talousverkon kattavasta tilitoimistoverkostosta löytyy useita Holviin ja Kitsaaseen erikoistuneita tilitoimistoja. Ota yhteyttä, niin etsimme yhdessä yrityksellesi sopivan tilitoimiston ja kirjanpitäjän.

Kenelle palvelu sopii?

Holvi on suunniteltu pienyrittäjille, ja tilin voivat avata yksityiset elinkeinonharjoittajat (eli niin sanotut toiminimet) ja osakeyhtiöt.


Lue lisää Holvin sivuilta tai jätä tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja soitamme sinulle.

bottom of page