top of page

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ, NIIN KESKUSTELLAAN, MITEN VOISIMME TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ KANSSASI.

Asiantunteva haltuunotto

Meillä on vankka kokemus yrityskaupoista. Mallimme on testattu ja sen mukaan tehdyt liiketoimintakauppamme ovat olleet onnistuneita. Tavoittelemme yrityskauppojen myötä hallittua kasvua ja olemme kiinnostuneita kaiken kokoisista tilitoimistoista, sijainnista riippumatta.

Yrittäjältä yrittäjälle

Olemme paikallisesti ja yrittäjävetoisesti asiakkaitamme palveleva yritys, jonka verkosto kattaa monen kokoisia tilitoimistoja ympäri Suomen. Tilitoimistoyrittäjillämme on halu ja kyky laajentaa asiakaskuntaansa ja toimintaansa uusille alueille hallitun sukupolvenvaihdoksen kautta.

Joustavat yhteistyömallit

Tilitoimiston myymiseen liittyvät yksityiskohdat sovitaan aina tapauskohtaisesti, ilman jäykkiä sapluunoita. Meillä yrittäjällä on halutessaan esimerkiksi mahdollisuus jatkaa palveluksessamme yrityskaupan jälkeen tai mikäli tilitoimiston myynti ei ole ajankohtainen, tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä franchising-yrittäjäksemme.

Paikallisesti ja henkilökohtaisesti

Meille tärkeää on tarjota palvelumme henkilökohtaisesti, yrittäjähenkisesti ja lähellä asiakasta. Samalla mentaliteetilla haluamme jatkaa myös teidän asiakkaidenne palvelemista. Tilitoimistoyrittäjiä meillä on joukossamme yli 20 ympäri Suomen, joten tiedämme, mitä yrittäjän arki on, ja se näkyy myös palveluasenteessamme.

MYY TILITOIMISTOSI

Oletko kiinnostunut siirtämään tilitoimistoliiketoimintasi hallitusti toiselle tilitoimistoyrittäjälle?

Myymällä tilitoimistosi meille, varmistat että asiakkaasi saavat asiantuntevaa, paikallista ja henkilökohtaista palvelua jatkossakin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan toivomastasi irtaantumisen mallista. Se voi tapahtua heti tai joustavasti tulevien vuosien aikana. Sinä kerrot meille, miten haluat sen toteuttaa.

Päivi Heiskanen

Ketjujohtaja

+358 40 533 0681

Ota yhteyttä suoraan Päiviin:

bottom of page