top of page

Haluamme palvella asiakkaitamme niin laadukkaasti, että he ovat valmiita suosittelemaan meitä eteenpäin. Sen vuoksi visiomme onkin:

KAIKKI ASIAKKAAMME TULEVAT SUOSITUSTEN KAUTTA.

Visiomme heijastuu jokapäiväiseen arkeemme ja toimintatapoihimme.

Arvomme muodostavat Talousverkon ytimen, puhuttiinpa yhtiön sisäisistä asioista tai suhteista asiakkaisiin ja kumppaneihin. Visiomme lisäksi perusarvomme ovat olennainen osa identiteettiämme, asennettamme ja tapaamme toimia.

YRITTÄJÄN TILITOIMISTO

Tilitoimistomme ovat yrittäjävetoisia, joten saat palvelua yrittäjältä yrittäjälle. Ymmärrämme, mitä yrittäjän arki on, koska olemme itsekin yrittäjiä. Oman taloushallinnon asiantuntijasi lisäksi käytössäsi on yli sadan osaajan verkostomme, mikä takaa, ettet jää koskaan yksin talousasioidesi kanssa. Kaikki yrittäjämme ja kirjanpitäjämme ovat alansa ammattilaisia.

TAKUU LAADUSTA

Olipa yrityksesi minkä kokoinen tahansa, lupaamme, että yrityksesi taloushallinto toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasi ja erinomaisella palvelulla. 

DIGITAALISEN TALOUSHALLINNON EDELLÄKÄVIJÄ

Sähköinen taloushallinto on ydinosaamistamme. Teemme tarvittaessa myös perinteistä kirjanpitoa kustannustehokkaasti. Suosittelemme kuitenkin asiakkaillemme nykyaikaista digitaalista taloushallintoa, joka vapauttaa aikaasi niiden asioiden pariin, joissa olet mestari.

ARVOMME

TALOUSVERKKO YRITYKSENÄ

Olemme yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimisto. Yrittäjien tilitoimisto.

Yrittäjävetoiset tilitoimistomme sijaitsevat ympäri Suomen, mikä takaa henkilökohtaisen ja paikallisen palvelun yrityksesi sijainnista riippumatta.

YRITTÄJÄHENKISYYS

Talousverkkolaiset koostuvat yrittäjistä ja yrittäjähenkisestä henkilöstöstä. Yrittäjähenkisyys näkyy kaikessa tekemisessämme muun muassa henkilökohtaisena palveluna, joustavuutena, periksiantamattomuutena ja kehittymishaluna.

TAVOITTEELLISUUS

Tavoitteellisuus motivoi meitä tekemään asioita paremmin, tehokkaammin ja katsomaan tulevaisuuteen. Tavoitteet tekevät työstämme mielekästä ja auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.

YHDESSÄ TEKEMINEN

Yhdessä tekemällä saavutamme tavoitteemme. Yhteistyö on Talousverkon kaltaisen verkoston voimavara. Pystymme takaamaan avun ja asiantuntijuuden tilanteessa kuin tilanteessa, niin henkilöstöllemme kuin asiakkaillemmekin.

TOISTEMME ARVOSTAMINEN

Toistemme arvostaminen on arvojemme kulmakivi. Otamme toisemme huomioon ja arvostamme toisiamme tittelistä tai positiosta riippumatta. Jaamme ympärillemme positiivista energiaa.

OLEMME OSA DIVEST GROUPIA

Divest Group on yrittäjähenkinen talous- ja rahoituspalveluiden konserni, johon kuuluu Talousverkon lisäksi viisi muuta tytäryhtiötä: Guida InvestTalouden OhjelmistopalvelutAcco Exclusive, Atlas-Media ja Ezy Expense.

Talousverkko-toimistoilla on takanaan Divest Group -konsernin tuki ja palveluvalikoima. Näin ollen jokainen Talousverkko-toimistomme tarjoaa asiakkailleen enemmän kuin yksittäinen tilitoimisto.

KUMPPANIMME

Haluamme tarjota asiakkaillemme palvelua yhdessä alansa parhaiden toimijoiden kanssa, joiden arvomaailma on meitä lähellä.

Asiakkaanamme ja yrittäjänämme saat palvelua rekrytoinnista koulutukseen, rahoituksesta kansainvälistymiseen ja lakipalveluihin, sekä käyttöösi parhaimmat talouden järjestelmät esimerkiksi laskutuksen tai talouden seurannan hoitamiseen.

bottom of page