top of page

Ulkoista palkkahallinto ammattilaiselle!

Virheetön ja oikea-aikainen palkanlaskenta on yksi tärkeimmistä yrityksesi taloushallinnon toiminnoista ja myös tärkeä osa yrityksesi työntekijäkokemusta. Palkanlaskenta ei kuitenkaan ole taloushallinnon osa-alueista se simppelein: palkkahallinnon tehokas ja virheetön hoitaminen vaatii erityisosaamista muun muassa työehtosopimusten, säädösten ja palkkalajien ajantasaisessa ja tarkassa tulkinnassa.

Ennen kaikkea, sujuvat ulkoistetut palkanlaskennan prosessit säästävät merkittävästi yrittäjän tai esimiehen palkka-asioihin käyttämää aikaa.

PALKKAHALLINNON PALVELUMME

Palvelumme kattavat yrityksesi palkanlaskennan kokonaisuudessaan, tarvittavat viranomaisilmoitukset ja lisäksi vaikkapa henkilöstön matkakulujen seurannan.

Palkkahallinnon palvelumme sisältävät:

  • Palkkojen laskenta ja maksaminen

  • Palkkalaskelmien toimittaminen työntekijöille

  • Loma- ja lopputililaskelmat

  • Lakisääteisten toimenpiteiden hoitaminen, kuten ilmoitukset verottajalle​

  • Palkkatodistukset

Sähköiset ohjelmistot

Hyödynnämme työssämme ja palkkojen laskennassa tehokkaita sähköisiä ohjelmistoja, joista valitsemme kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivimman ratkaisun. Asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäytössä sähköisillä ohjelmistoilla säästetään kustannuksissa ja tehdään toiminnasta tehokkaampaa.

Räätälöimme palkkahallinnon paketin yksilöllisesti eri yrityksille ja koostamme palveluistamme toiveidenne mukaisen kokonaisuuden.

Palkanlaskenta osana taloushallintoa

Voimme halutessasi tarjota palkkahallinnon palveluita täysin yksittäisenä palveluna, mutta suosituksemme on, että ulkoistat yrityksenne taloushallinnon meille kokonaisvaltaisesti. Tällöin palkanlaskenta ja kirjanpito toimivat keskenään synergiassa, jolloin pystymme siirtämään palkkatapahtumat suoraan kirjanpitoon. Kirjanpitäjämme ja palkanlaskijamme ovat tiiviisti tekemisissä keskenään, joten saumaton yhteistyö on taattu.

KIINNOSTUITKO PALKKAHALLINNON PALVELUISTAMME?

Päivi Heiskanen

Ketjujohtaja

+358 40 533 0681

Ota yhteyttä suoraan Päiviin:

Palkkahallinto on yksi tilitoimistojemme vahvuuksista.

Otamme mielellämme hoitaaksemme yrityksesi koko palkkahallinnon. Meillä on riittävät ja joustavat resurssit ja aina viimeisin tieto ja koulutus liittyen palkkahallintoon.

PALKKAHALLINTOPALVELUT

bottom of page