top of page

"Se, mitä luvataan, pitää. Kasvaville yrityksille se on tuki matkan varrella, minkä turvin yritys voi keskittyä oleelliseen, eli omaan liiketoimintaansa."

– Mattias Sjöberg, toimitusjohtaja

ATC Global Solutions: ”Kirjanpitäjä on ehdottoman keskeinen, jotta yrityksen liiketoiminta olisi sujuvaa.”

ATC Global Solutions on vuonna 2005 perustettu, kansainvälisiin kuljetuksiin erikoistunut perheyritys. ATC Global Solutionsilla on yksityishenkilöiden tarpeita palveleva osasto Travelcargo (www.travelcargo.fi), joka keskittyy kansainvälisiin muuttoihin ja lemmikkieläinten kansainvälisiin kuljetuksiin, sekä huolintaosasto ja kaupallisiin meri- ja lentokuljetuksiin erikoistunut osasto (www.atcglobal.fi). Viime vuosina ATC Global Solutions on kasvanut 1,5 miljoonan liikevaihdosta jopa 3,5 miljoonaan.


Tilitoimistoyhteistyössä ATC Global Solutionsin toimitusjohtajalle Mattias Sjöbergille tärkeintä on taloushallinnon ohjelmiston toimivuus ja helppokäyttöisyys sekä tilitoimistolta saatava nopea palvelu etenkin ongelmatilanteissa ja uusissa tilanteissa.


– Kirjanpitäjä on ehdottoman keskeinen, jotta liiketoiminta olisi sujuvaa. Yhteistyö Minna Mantilan kanssa toimii erinomaisesti, ja sitä se on jo tehnyt vuosia. Minna Mantila on nopea kommunikaatiossaan ja yhteydenotosta ei useinkaan mene montaa minuuttia, kun hän palaa vastauksen kera. Mantila on aina valmis ja halukas auttamaan ja selvittämään meille epäselvät asiat. Se antaa meille turvaa yrityksen kasvaessa, Sjöberg kertoo.


Sjöberg voi suositella Talousverkon palveluita usean vuoden yhteistyön kokemuksella.


– Se, mitä luvataan, pitää. Kasvaville yrityksille se on tuki matkan varrella, minkä turvin yritys voi keskittyä oleelliseen, eli omaan liiketoimintaansa, kun taas kirjanpidon apua saadaan alan asiantuntijoilta, Sjöberg toteaa.

ATC Global Solutions Oy:n kirjanpitoa hoitaa Minna Mantila Talousverkon Nurmijärven toimistolla.

bottom of page