top of page

Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen yhdistävä pilvipalvelu, joka mahdollistaa joustavan yhteistyön yrityksen ja tilitoimiston välillä. Ohjelmisto on käytettävissä mistä ja milloin tahansa kaikilla päätelaitteilla.

Miksi valita Netvisor?

  • Yhteiskäyttöinen. Asiakkaan ja tilitoimiston tuplatyö poistuu kokonaan, kun osapuolet käyttävät samaa järjestelmää. Sähköisyys säästää pienessäkin yrityksessä 1-3 työpäivää joutavalta paperien pyörittelyltä.

  • Kattava. Palvelusta löytyvät työkalut: myyntilaskutukseen ja perintään, ostolaskujen kierrätykseen ja maksatukseen, varastonhallintaan, matkahallintoon, palkanlaskentaan kirjanpitoon, budjetointiin, raportointiin ja asiakkuudenhallintaan. Lisäksi olemassa olevan tuotannon- tai toiminnanohjauksen voi integroida Netvisoriin usealla eri tavalla.

  • Täysin sähköinen. Ei tarvita enää erillisiä pankkiyhteysohjelmia, maksut hoituvat vaivattomasti samasta järjestelmästä. Laskut tulevat ja lähtevät sähköisiä kanavia pitkin tai vaikka sähköpostilla.

  • Porautuva. Kaikilta käytössä olevilta raporteilta voi helposti porautua aina yksittäiseen tapahtumaan asti. Liiketoiminnan avainmittarit kassavalmiudesta projektikohtaiseen seurantaan saakka ovat helposti määritettävissä sekä seurattavissa ajantasaisesti.

  • Markkinajohtaja. Netvisor on Suomen johtava, aidosti pilvipalveluna toimiva sähköinen talousjärjestelmä.

Voimmeko olla avuksi taloushallintoon liittyvissä asioissa?
Jätä meille tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

bottom of page