top of page
Open Site Navigation

Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen yhdistävä pilvipalvelu, joka mahdollistaa joustavan yhteistyön yrityksen ja tilitoimiston välillä. Ohjelmisto on käytettävissä mistä ja milloin tahansa kaikilla päätelaitteilla.

Miksi valita Netvisor?

  • Yhteiskäyttöinen. Asiakkaan ja tilitoimiston tuplatyö poistuu kokonaan, kun osapuolet käyttävät samaa järjestelmää. Sähköisyys säästää pienessäkin yrityksessä 1-3 työpäivää joutavalta paperien pyörittelyltä.

  • Kattava. Palvelusta löytyvät työkalut: myyntilaskutukseen ja perintään, ostolaskujen kierrätykseen ja maksatukseen, varastonhallintaan, matkahallintoon, palkanlaskentaan kirjanpitoon, budjetointiin, raportointiin ja asiakkuudenhallintaan. Lisäksi olemassa olevan tuotannon- tai toiminnanohjauksen voi integroida Netvisoriin usealla eri tavalla.

  • Täysin sähköinen. Ei tarvita enää erillisiä pankkiyhteysohjelmia, maksut hoituvat vaivattomasti samasta järjestelmästä. Laskut tulevat ja lähtevät sähköisiä kanavia pitkin tai vaikka sähköpostilla.

  • Porautuva. Kaikilta käytössä olevilta raporteilta voi helposti porautua aina yksittäiseen tapahtumaan asti. Liiketoiminnan avainmittarit kassavalmiudesta projektikohtaiseen seurantaan saakka ovat helposti määritettävissä sekä seurattavissa ajantasaisesti.

  • Markkinajohtaja. Netvisor on Suomen johtava, aidosti pilvipalveluna toimiva sähköinen talousjärjestelmä.

Voimmeko olla avuksi taloushallintoon liittyvissä asioissa?
Jätä meille tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

bottom of page