top of page

SAMIN JA SUVIN YRITTÄJÄTARINA

Sami Svärd

Nollasta 1,5 miljoonaan euroon ja Vuoden Kirjanpitäjäksi Suomessa

Suvi Rantala

Nollasta 1,5 miljoonaan euroon ja Vuoden Franchising -yrittäjäksi Suomessa

Samin ja Suvin upea yrittäjätarina!

Sami Svärd, Vuoden kirjanpitäjä vuosimallia 2014, liittyi Talousverkkoon vuonna 2009. Sami houkutteli mukaan myös Suvi Rantalan, joka liittyi Talousverkkoon vuonna 2010. Sami ja Suvi yhdistivät voimansa ja perustivat yhdessä iCount Partners Oy:n vuonna 2011. Nykyisin yrityksen liikevaihto on 1,5 miljoonaa ja yhtiö työllistää 12 taloushallinnon ammattilaista. 

Vuoden kirjanpitäjä ja Vuoden Franchising -yrittäjät

Sami ja Suvi voittivat vuonna 2014 valtakunnallisen Vuoden franchising-yrittäjä -palkinnon kaikkien Suomessa toimivien franchising-yrittäjien joukosta. Samana vuonna Talousverkko valittiin toiselle sijalle Suomessa toimivista ketjuista. Talousverkko-ketju onkin tunnettu sen yrittäjähenkisestä ilmapiiristä ja erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Talousverkko on tuonut yrittäjätaipaleelleni paljon lisäarvoa.

Samin ja Suvin Talousverkko-taipaleen alkuaikoina Talousverkon keskiössä olivat myynti ja markkinointi. Harvemmin tilitoimistoyrittäjät ovat myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia ja hyvä niin, koska asiakkaat ostavat lähtökohtaisesti taloushallinnon asiantuntijuutta. Matkan varrella Talousverkko-ketjusta saatava lisäarvo on laajentunut ja monipuolistunut ja Talousverkko-brändiin törmääkin tänä päivänä yhä useammin verkossa ja katukuvassa.

 

Nykyisin Talousverkko-yrittäjät saavat laajasti tukea liiketoimintaansa sisaryhtiöiden kautta ja teknologiaratkaisut ovat nousseet entistä korostuneempaan asemaan muuttuvassa tilitoimistomaailmassa. Tästä esimerkkinä on Talouden Ohjelmistopalvelut Oy:n rooli Talousverkon ja muiden suomalaisten tilitoimistojen keskuudessa. Sami ja Suvi tekevät yhteistyötä myös rahoituspalveluita tuottavan Guidan kanssa miettimällä asiakaskunnalleen parhaita rahoitusratkaisuja sekä suunnittelemalla erilaisia raportointipalveluita yhteistyössä Accon kanssa.

 

Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai tilitoimistoalasta, Talousverkko-ketju tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvaa ja menestyä alalla. Toisaalta Talousverkossa on paikka myös yksinyrittäjälle, joka kaipaa taakseen yhteisöä, laajempaa asiantuntijuutta tai lisää asiakkaita/ talouden ammattilaisia. Samin ja Suvin iCount Partners Oy on elävä todiste siitä, että unelmia voi seurata ja saavuttaa menestystä. Liittyminen Talousverkkoon ei ole vain liiketoimintapäätös; se on askel kohti yrittäjyyden tulevaisuutta, jossa innovaatiot, yhteistyö ja yrittäjyyden arjen tuki ovat keskiössä.

Yhteisöllisyys, edelläkävijyys ja erikoistuminen

  • Olemme kokeneet matkalla nollasta tähän pisteeseen valtavasti erilaisia asioita ja maailma on muuttunut ympärillämme. Tukena kaikessa muutoksissa on ollut Talousverkko-yhteisö, jossa olemme saaneet jakaa ja kehittää omaa ja ketjun asiantuntijuutta, saaneet kuulua joukkoon, kasvaa ihmisinä ja yrityksenä sekä kehittää ketjun toimintaa, toteaa Sami.

  • Asiantuntijuutta kirjanpidon, verotuksen ja lainsäädännön osalta yleisesti on kertynyt monelta toimialalta, mutta erityisiä toimistomme vahvuusalueita ovat ravintolat ja lääkäriyhtiöt, jatkaa Sami.

  • Talousverkko-yhteisö hallintoihmisineen ja yrittäjineen sekä siihen kuuluvine sisaryrityksineen on vertaansa vailla. Aina löytyy ihmisiä, joiden puoleen voi kääntyä, on sitten kyse oman liiketoiminnan tai asiakkaille tarjottavan palvelun kehittämisestä, summaa Sami.

”Liity sinäkin joukkoomme!”, päättää Sami.

Käy tutustumassa Samin ja Suvin toimistoon tästä.

bottom of page