top of page

TALOUSVERKKO PORVOO

TOIMIALAVAHVUUDET

Asiakkainamme on suomalaisia pk-yrityksiä useilta toimialoilta.

SIJAINTIMME KARTALLA

TUTUSTU ASIAKKAISIIMME

UUSIMMAT BLOGIT

“Meillä oli aikaisemmin toinen kirjanpitotoimisto, mutta onneksi otimme Anitaan yhteyttä. Ero palvelussa: laadussa, osaamisessa, taidoissa ja ennen kaikkea vastausnopeudessa on niin suuri ero edelliseen nähden, että sitä ei voi edes sanoin kuvata. Anita ja hänen tiimi on kunnianhimoinen - aivan, kuten me."

–Andrei Koivumäki, Designer, Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

”On ihanaa, että Anita, Johanna ja Emmy ovat heti jeesaamassa, jos tarvitsee. He ovat tukiverkostoni. Saan apua, neuvoja ja asiantuntevaa palvelua. Voin soittaa, laittaa sähköpostia tai mennä käymään. Olen aina tervetullut.”

–Nina Kuusisto, Mummon Munkki Oy

”Kirjanpitäjä” on hauska nimitys. Kun pohdin Anitan, Johannan ja Emmyn työtä, on se aika kaukana kirjojeni pitelemisestä. Välillä tuntuu siltä että he pitelevät minua enemmänkin kädestä, kun yritän keskittyä itse yritysten varsinaiseen liiketoimintaan. Saan korvaamatonta apua ja huolehtimista hektiseen arkeeni, kun olen ulkoistanut taloushallinnon asiantuntevalle tiimille. Bonuksena saan olla tekemisissä mukavien ihmisten kanssa."

–Jussi Tapio, Ghostcompany Oy

”Yhteistyö kirjanpitäjämme Emmyn kanssa on sujuvaa ja ammattitaitoista. Koen, että voin huoletta keskittyä liiketoimintaamme, ja luottaa siihen, että saan tarvittaessa apua kirjanpitoon liittyviin kysymyksiin.”

–Anniina Kollin-Härmä, Detair Oy

“Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön APL Balance Oy:n kanssa. Kaikki asiat hoituu nopeasti, ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Voin suositella lämpimästi kaikille, jotka haluavat kirjanpitäjän joka hoitaa asiat kerralla kunnolla eikä jätä jälkeensä myöhemmin selvitettäviä sotkuja."

–Matias Maila, Meals On Wheels Oy

TALOUSHALLINNON PALVELUMME

  • Kirjanpito ja tilinpäätös

  • Veroilmoitukset

  • Alv-laskenta ja ilmoitukset

  • Maksuliikenne

  • Reskontranhoito

  • Verkkolaskutus

  • Matka- ja kululaskujen käsittely

Ksenia Seppälä

Asiakassuhteet

044 727 0542

Talousverkko, Porvoo

Lundinkatu 12

06100 Porvoo

Talousverkko, Porvoo

Talousverkon Porvoon asiakkaita hoidetaan eri Talousverkon toimistoissa. Asiakkaan toimiala ja palveluiden laajuus määrittävät sen toimiston, josta palvelut tarjotaan. On tärkeää, että Porvoon asiakkaillamme on käytössä oikeat ohjelmistot ja toimialaosaaminen.

Sähköinen tilitoimisto Porvoo

Olemme sähköinen tilitoimisto, mutta hoidamme tarvittaessa tilitoimistopalvelut myös perinteisesti. Sähköinen taloushallinto on erityisosaamistamme ja se mahdollistaa toimialan tuntevan kirjanpidon ja verotuksen osaajan tarjoamisen osaksi asiakkaan tilitoimistopalveluita. 

bottom of page