top of page

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sinun yrityksellesi paras ratkaisu!

SIJAINTIMME KARTALLA

TUTUSTU ASIAKKAISIIMME

UUSIMMAT BLOGIT

Anita Appel

Yrittäjä, KLT, PHT

Johanna Karppinen

Taloushallinnon asiantuntija

Emmy Kuusimurto

Taloushallinnon asiantuntija

Anna-Mari Laine

Taloushallinnon asiantuntija

Stefan Appel

Palvelumyynti

“Meillä oli aikaisemmin toinen kirjanpitotoimisto, mutta onneksi otimme Anitaan yhteyttä. Ero palvelussa: laadussa, osaamisessa, taidoissa ja ennen kaikkea vastausnopeudessa on niin suuri ero edelliseen nähden, että sitä ei voi edes sanoin kuvata. Anita ja hänen tiimi on kunnianhimoinen - aivan, kuten me."

–Andrei Koivumäki, Designer, Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

”On ihanaa, että Anita, Johanna ja Emmy ovat heti jeesaamassa, jos tarvitsee. He ovat tukiverkostoni. Saan apua, neuvoja ja asiantuntevaa palvelua. Voin soittaa, laittaa sähköpostia tai mennä käymään. Olen aina tervetullut.”

–Nina Kuusisto, Mummon Munkki Oy

”Kirjanpitäjä” on hauska nimitys. Kun pohdin Anitan, Johannan ja Emmyn työtä, on se aika kaukana kirjojeni pitelemisestä. Välillä tuntuu siltä että he pitelevät minua enemmänkin kädestä, kun yritän keskittyä itse yritysten varsinaiseen liiketoimintaan. Saan korvaamatonta apua ja huolehtimista hektiseen arkeeni, kun olen ulkoistanut taloushallinnon asiantuntevalle tiimille. Bonuksena saan olla tekemisissä mukavien ihmisten kanssa."

–Jussi Tapio, Ghostcompany Oy

”Yhteistyö kirjanpitäjämme Emmyn kanssa on sujuvaa ja ammattitaitoista. Koen, että voin huoletta keskittyä liiketoimintaamme, ja luottaa siihen, että saan tarvittaessa apua kirjanpitoon liittyviin kysymyksiin.”

–Anniina Kollin-Härmä, Detair Oy

“Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön APL Balance Oy:n kanssa. Kaikki asiat hoituu nopeasti, ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Voin suositella lämpimästi kaikille, jotka haluavat kirjanpitäjän joka hoitaa asiat kerralla kunnolla eikä jätä jälkeensä myöhemmin selvitettäviä sotkuja."

–Matias Maila, Meals On Wheels Oy

TALOUSHALLINNON OHJELMISTOT

  • Procountor

  • Netvisor

  • Holvi

Palvelemme myös uusia ja vanhoja Holvi-asiakkaita. Lue lisää Holvista täältä tai vieraile Holvin omilla sivuilla tästä

TALOUSHALLINNON PALVELUMME

  • Kirjanpito

  • Palkanlaskenta

  • Raportointi

  • Talouspäällikkö- ja controlling-palvelut

  • Ohjelmistot

Anita Appel

Yrittäjä, KLT, PHT

0400 362 000

Asentajantie 8

06150 Porvoo

APL Balance Oy

Talousverkon tilitoimisto Porvoossa

2015 toimintansa aloittanut APL Balance Oy sijaitsee Porvoossa. Toimisto on moderni ja energinen ja voit olla varma, että taloushallinnon haasteisiisi vastataan ammattitaitoisesti ja tarkasti. Yrittäjänä toimii kokenut taloushallinnon osaaja Anita Appel, KLT, PHT.

 

Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimistomme tarjoaa yksilöllistä ja erinomaista asiakaspalvelua pk-yrityksille. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja asiakkaan kanssa etsitäänkin yhdessä paras tapa taloushallinnon hoitoon.

 

Sähköinen taloushallinto on toimistomme kulmakivi. Kaikki toimistomme työntekijät ovat sertifioituja Procountor Advisor -osaajia. Pilvipalvelut mahdollistavat asiakkaiden joustavan palvelemisen koko Suomen alueella.

 

Ymmärrämme mitä yrittäjän arki on. Teemme talousrutiineistasi helppoja, jotta asiakkaanamme saat lisää aikaa oman liiketoimintasi hoitamiseen.

 

Tervetuloa meille.

bottom of page