Open Site Navigation

AM Kirjanpitopalvelu

Talousverkon tilitoimisto Hyvinkäällä

AM Kirjanpitopalvelu on kaiken kattava tilitoimisto. Tarjoamme asiantuntevaa ja laadukasta taloushallintopalvelua käytännönläheisesti ja inhimillisesti. Asiakkaiden tyytyväisyys on palvelumme lähtökohta.

Palvelemme asiakkaitamme yrittäjältä yrittäjälle -periaatteella. Tämä takaa sen, että palvelumme taso säilyy aina korkeana ja jokaisen asiakkaan ongelmiin suhtaudutaan niiden vaatimalla vakavuudella.

Toimistomme on samalla pieni paikallinen tilitoimisto ja iso Suomen Talousverkko-tilitoimisto. Yhteistyökumppaneittemme ansiosta saamme yrityksesi taloushallinnon toimimaan kokonaisvaltaisesti. Teemme kirjanpitoa paperisena ja/tai sähköisenä. Palvelusopimuksemme luodaan aina jokaisen asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Kokemus puhuu puolestaan - Yrittäjä, tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, laskentatoimen merkonomi Anne Murtoniemi on työskennellyt noin 25 vuotta tilitoimistoympäristössä ja yrittäjänä syyskuusta 2012 alkaen. Kokemusta on karttunut erikokoisista yrityksistä, yhtiömuodoista Oy, Ky, Ay, Tmi, yhdistys ja eri toimialoista. Jatkuvalla koulutuksella osaaminen pysyy ajan tasalla. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat kuntosali, sauvakävely, polkupyöräily, pilates, murtomaahiihto sekä mökkeily.

Kehäkuja 6 

05460 Hyvinkää

Anne Murtoniemi

Yrittäjä, kirjanpitäjä

+358 40 025 7414

TALOUSVERKKO HYVINKÄÄ

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää ja löydetään yhdessä paras palvelukokonaisuus tarpeidesi mukaan!

Anne Murtoniemi

Yrittäjä, kirjanpitäjä

Taina Murtoniemi

Kirjanpitäjä, palkanlaskija

SIJAINTIMME KARTALLA

UUSIMMAT BLOGIT

Talousverkko-logo

TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (Moveress Business Garden)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!