top of page

"Voimme keskittyä omaan osaamiseemme ja liiketoimintamme kehittämiseen, kun taloushallintoasiat ovat ammattitaitoisen kumppanin hoidossa."

- Mia-Maria Honkala, yrittäjä @ Päiväkoti Naperonummi Oy

Päiväkoti Naperonummi Oy

Yksityinen päiväkoti Naperonummi Oy sijaitsee Nummen kaupunginosassa Turussa. Päiväkoti toimii omakotitalossa, jota ympäröi puutarha omenapuineen ja marjapensaineen. Valttina on rauhallinen sijainti ja luonnonläheisyys. Toiminta-ajatuksena on korkealaatuisen yksityisen päivähoidon järjestäminen.


- Yhteistyö Talousverkon tilitoimisto Solvix Oy:n kanssa on ollut aina sujuvaa. Saamme tarvittavat raportit ajallaan. Voimme niiden pohjalta ennakoida tulevaa ja suunnitella tulevaisuutta. Toimiva työnjako sekä sähköinen taloushallinto helpottavat juoksevien asioiden hoitoa.

Voimme keskittyä omaan osaamiseemme ja liiketoimintamme kehittämiseen, kun taloushallintoasiat ovat ammattitaitoisen kumppanin hoidossa,  Naperonummen yrittäjä Mia-Maria Honkala kertoo.


Naperonummen käytössä on taloushallinnon ohjelmisto Netvisor. 


- Otimme käyttöön Netvisor-ohjelman muutama vuosi sitten, ja sen myötä taloushallinnon hoitaminen yhdessä tilitoimiston kanssa on kehittynyt ja helpottunut entisestään. Voimme hyvillä mielin keskittyä yritystoimintaamme, kun Talousverkko hoitaa sähköisellä ohjelmalla taloushallinnon. Sen lisäksi saamme tarvittaessa aina apua ja vastauksia kysymyksiimme, Honkala kertoo.

Päiväkoti Naperonummen taloushallintoa hoitaa Raision toimistomme.

bottom of page