top of page

”Talousverkko on minun paikkani. Saan tilitoimistoltani aina apua, neuvoja ja asiantuntevaa palvelua. Voin soittaa, laittaa sähköpostia tai mennä käymään – olen aina tervetullut.”

– Nina Kuusisto, yrittäjä, Mummon Munkki Oy

Mummon Munkki: "Talousverkko on tukiverkostoni."

Mummon Munkki on pieni leipomokahvila Porvoossa. Kahvila tarjoaa asiakkailleen paikan päällä samana päivänä leivottuja suolaisia ja makeita leivonnaisia. Talousverkon asiakkaaksi yrittäjä Nina Kuusisto tuli suosituksen kautta kolme vuotta sitten.


– Yksi tuttuni ehdotti minulle Talousverkkoa. Menin käymään Talousverkon Porvoon toimistolla ja sain sieltä heti neuvoa ja tukea. En edes ajatellut muita vaihtoehtoja.


Erityisesti Talousverkon palvelualttius ja henkilökohtainen palvelu ovat saaneet Kuusiston viihtymään Talousverkolla. Mummon Munkki saa Talousverkolta kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluita sekä veroneuvontaa.


– Olen saanut näiden palveluiden osalta kaiken tiedon, mitä tarvitsen. Voin aina kysyä, jos olen epävarma jonkun asian suhteen. Sinne voi soittaa, laittaa sähköpostia tai mennä käymään. Aina on tervetullut. He ovat minun tukiverkostoni. Siksi olen viihtynyt Talousverkolla.


Mummon Munkilla on käytössä Procountor -taloushallinto-ohjelmisto. Ohjelmiston tultua tutuksi on sähköisen taloushallinnon käyttöönotto ollut Kuusiston mielestä oikea ratkaisu.


– En ole mikään tietokoneihminen, ja opetteluahan se ohjelmiston käyttöönotto vaati aluksi, eikä se heti tuntunut helpolta. Oman opettelun ja Anitan ja Johannan opastuksen avulla huomasin, että tämähän on oikeastaan todella helppoa ja yksinkertaista, Kuusisto toteaa.


Sähköinen ohjelmisto on helpottanut ja tehostanut monia yrittäjän arjen askareita.


– Mitä tahansa ostankin, niin otan vain kuvan kuitista, ja sen jälkeen voin unohtaa sen. Talousverkon porukka hoitaa loput. Myös laskujen teko on nopeutunut ohjelmiston käytön oppimisen myötä: ennen niihin meni kolme tuntia, nyt 45 minuuttia, Kuusisto kertoo.


Kuusiston mielestä tärkeintä tilitoimistoyhteistyössä on luottamus ja matala kynnys avun pyytämiseen ja kysymysten esittämiseen. Hänen mukaansa nämä ovat toteutuneet Talousverkolla.


– Minä en itse ymmärrä kirjanpidosta mitään. Kun soitan ja kysyn apua tilitoimistolta, niin sitä minä sieltä saan. Asiat selitetään minulle siten, että minäkin opin ymmärtämään niitä paremmin. Sen vuoksi haluan olla Talousverkon asiakkaana, Kuusisto summaa.

Mummon Munkin kirjanpitoa hoidetaan Talousverkon Porvoon toimistolla.

bottom of page