top of page

Uusi Talousverkkoyrittäjä Raisioon

Uusi Talousverkkoyrittäjä Raisioon

22. kesäkuuta 2021 klo 7.30.00

Talousverkko vahvistui entisestään Raisiossa, kun pitkän tilitoimistouran Talousverkolla tehnyt Jarna Rokka aloitti tilitoimistoyrittäjänä kesäkuun alussa.


Jarna on työskennellyt Talousverkolla Raisiossa Solvix Oy:lla taloushallinnon asiantuntijana kymmenen vuoden ajan. Uran seuraava askel itsenäisenä tilitoimistoyrittäjänä tuntui luontevalta jatkumolta.


- Yrittäjyys on aina kiehtonut minua. Olen ollut äitini yrityksen kautta koko urani ajan talousverkkolainen, joten tuntui luonnolliselta vaihtoehdolta itse jatkaa samaa polkua ja ryhtyä tilitoimistoyrittäjäksi juuri Talousverkolla. Tavoitteenani on kasvaa ja laajentaa toimintaa täällä Raisiossa, Rokka kertoo.


Erityisesti asiakaspalvelu ja yrittäjien monipuolinen neuvominen taloushallinnon koukeroissa ovat Jarnan sydäntä lähellä. Jarna tarjoaa asiakkailleen pääasiassa kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluita sekä palkanlaskentaa. Käytössä on Netvisor- ja Procountor -ohjelmistot.


- Jarnalla on pitkä ura Talousverkolla jo takana ja näin ollen myös Talousverkon toimintamallit ovat entuudestaan tuttuja. Talousverkkona olemme innoissamme saadessamme jatkaa yhteistyötä Jarnan kanssa ja tuemmekin häntä erittäin mielellämme matkalla kohti uusia tavoitteita yrittäjänä, toteaa Talousverkon ketjupäällikkö Jukka Räty.


Lisätiedot:


Jarna Rokka

Yrittäjä / Tmi Jarna Rokka

jarna.rokka@talousverkko.fi

010 574 2402


Jukka Räty

Ketjupäällikkö

jukka.raty@talousverkko.fi

+358 50 400 9130

bottom of page