top of page

Uusi Talousverkko-toimisto Kuopioon

Uusi Talousverkko-toimisto Kuopioon

16. huhtikuuta 2021 klo 8.30.00

Talousverkko kasvaa Kuopiossa. Kuopiolainen tilitoimisto Tuumi Oy on nyt osa Talousverkkoa. 


Suomen Talousverkko Oy osti osan Tuumi Oy:n osakkeista 15.2.2021. Tuumi Oy:n yrittäjä Mikko Helin jatkaa edelleen yrittäjänä toimiston vetovastuussa.


- Olemme aloittaneet yhteistyön Talousverkon kanssa odottavaisin ja innostunein mielin. Oma eläkeikäni alkaa muutamien vuosien päästä siintää horisontissa, joten halusin kumppanin valinnalla turvata Tuumi Oy:n jatkuvuuden. Olin varautunut etsimään yhteistyökumppania pidempääkin, mutta aloitettuani keskustelut Talousverkon kanssa, huomasin pian löytäneeni etsimäni, Mikko Helin kertoo.


- Talousverkko ja sen toimintatavat tuntuivat sopivimmilta Tuumi Oy:lle ja sen asiakkaille: halusin yhteistyökumppanin, jonka toimintaperiaatteet ovat samat, kuin meilläkin. Toimimme siis jatkossakin paikallisesti, ketterästi ja yksilöllisesti asiakkaitamme palvellen, Helin jatkaa.


Talousverkon ketjupäällikön Jukka Rädyn mielestä on hienoa saada Helinin kaltainen pitkän kokemuksen omaava ammattilainen tiiminsä kanssa mukaan Talousverkkoon:


- Uskon, että yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan entistä parempia kokonaisratkaisuja sekä Tuumin, että Talousverkon asiakkaille. Talousverkko pystyy tarjoamaan laajan tuen ongelmatapauksiin, myyntiin ja markkinointiin sekä laajemmat lisäarvopalvelut Tuumin asiakkaille. Samalla odotan, että Mikon ammattitaidosta ja kokemuksesta on hyötyä myös koko Talousverkolle, Räty kertoo.


Tuumin toiminnassa toteutuu jo tällä hetkellä Talousverkon perusajatus; henkilökohtaista palvelua paikallisesti.


- Tältä pohjalta on hienoa lähteä rakentamaan yhteistyötä toimiston sekä tietenkin Tuumin asiakkaiden kanssa, Räty summaa.


Lisätietoja antavat:


Mikko Helin

Tuumi Oy

p. 044 569 3610

mikko.helin@talousverkko.fi


Jukka Räty

Suomen Talousverkko Oy

p. +358 50 400 9130

jukka.raty@talousverkko.fi


Oletko kiinnostunut tilitoimistoliiketoimintasi myymisestä tai Talousverkko-yrittäjäksi ryhtymisestä? Ole yhteydessä, mikäli yhteistyö Talousverkon kanssa kiinnostaa, ja keskustellaan tarkemmin.

bottom of page