top of page

Tilikartta Oy on nyt osa Talousverkkoa – uudet Talousverkko-toimistot Vantaalle ja Tampereelle

Tilikartta Oy on nyt osa Talousverkkoa – uudet Talousverkko-toimistot Vantaalle ja Tampereelle

4. helmikuuta 2022 klo 10.30.00

Talousverkko kasvaa Vantaalla ja Tampereella, kun Tilikartta Oy:n yrittäjä Raimo Rannisto tiimeineen liittyi osaksi Talousverkkoa 1.2.2022.


Tilikartta on vuonna 1995 perustettu taloushallinnon ja palkanlaskennan monipuolisia asiantuntijapalveluita tarjoava tilitoimisto. Laadukkaiden tilitoimistopalveluiden lisäksi Tilikartta tarjoaa myös tilintarkastuspalveluita Ranniston pitkän tilintarkastuskokemuksen myötä.


- Olen etsinyt Tilikartalle yhteistyökumppania, jonka myötä saisin toimintamme tueksi vahvemmat hartiat, säilyttäen silti henkilökohtaisen ja paikallisen palveluotteemme. Talousverkko on tähän yhteistyökumppaniksemme juuri sopiva – ei liian iso eikä liian pieni, Rannisto kertoo.


Yhteistyö Talousverkon ja Tilikartan välillä tulee olemaan alusta alkaen monipuolista ja molempia osapuolia hyödyttävää. Rannisto pitää yhteistyön aloittamisen parhaimpina puolina verkoston tuoman tuen lisäksi talousverkkolaisten laajaa asiantuntijuutta.


- Talousverkon mukanaan tuoma monipuolinen osaaminen tulee hyödyttämään laajasti sekä henkilöstöämme että asiakkaitamme. Näistä lähtökohdista aloitamme yhteistyön odottavaisin mielin, Rannisto toteaa.


Talousverkon ketjupäällikkö Jukka Räty liputtaa myös jaetun asiantuntijuuden puolesta. Erityisen hienona lisäarvona Räty pitää Ranniston tilintarkastuskokemusta.


- Tilikartta tuo Talousverkkoon mukaan paljon pitkäaikaista kokemusta ja osaamista. Tilintarkastuspalvelut ovat yksi esimerkki tästä – nämä palvelut tulevat hyödyttämään jatkossa sekä Talousverkon asiakkaita että tilitoimistoja, Räty kertoo.


- Talousverkko pystyy puolestaan tarjoamaan uusia palveluita Tilikartan asiakkaille, mm. sähköisen taloushallinnon ja muiden lisäarvopalveluiden kuten konsultoinnin ja rahoituspalveluiden kautta, Räty jatkaa.


Lisätietoja antavat:


Jukka Räty

Ketjupäällikkö

jukka.raty@talousverkko.fi

p. 050 400 9130


Raimo Rannisto

Yrittäjä / Tilikartta Oy

raimo.rannisto@talousverkko.fi

p. 0400 704 373

bottom of page