top of page

Päivi Heiskanen Talousverkon ketjujohtajaksi

Päivi Heiskanen Talousverkon ketjujohtajaksi

8. lokakuuta 2020 klo 21.00.00

Päivi Heiskanen on aloittanut 1.10.2020 Talousverkon ketjujohtajana. Lokakuusta eteenpäin Päivi vastaa ketjujohtajana koko Talousverkon bisneksestä.


Päivillä on mittava kokemus niin taloushallinnon parista kuin yrittäjyydestä. Ennen Talousverkko-uraansa Päivi on työskennellyt 20 vuotta tilitoimistoalalla erilaisissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä, ja yrittäjäkokemusta puolestaan on karttunut Päivin ollessa 6 vuotta perheyrityksensä puikoissa.


Ennen ketjujohtajan roolia Päivi on toiminut Talousverkolla aluepäällikkönä, ollut mukana kehityshankkeissa ja vastannut auditoinneista.


”Päivi on Talousverkolle täydellinen valinta ketjujohtajaksi sekä poikkeuksellisen laajan ja rautaisen osaamisensa että energisen ja yrittäjähenkisen asenteensa puolesta. Päivin rooli visiomme toteuttamisessa on ensiarvoisen tärkeä, ja juuri hänen kaltaisensa idearikas ja aikaansaava henkilö on omiaan luotsaamaan Talousverkkoa kohti tavoitteitamme”, kommentoi Talousverkon hallituksen puheenjohtaja Jari Kolehmainen.


Päivin johdolla Talousverkko tulee erottautumaan kilpailijoistaan entistäkin paremmin paikallisen ja henkilökohtaisen taloushallinnon palvelun tarjoajana.


”Olen erittäin ylpeä ja innostunut palvelukonseptistamme, joka tuntuu erityisen uniikilta tämänhetkisessä tilitoimistomarkkinassa. Tarjoamme taloushallinnon palvelua kuin paikallinen pieni pullapuoti: palvelu on henkilökohtaista ja asiakasta lähellä, ja meille voit tulla edelleen juomaan kahvit ja vaihtamaan kuulumiset kirjanpitäjäsi kanssa. Pullantuoksuisten toimistojemme taustalle Talousverkko tuo asiakkaidemme kumppaniksi kuitenkin myös nykyaikaisen taloushallinnon sekä laajan asiantuntija- ja palveluverkoston, joka mahdollistaa asiakkaidemme monipuolisen palvelemisen niin suurella kapasiteetilla, kuin on tarve. Sitä palvelua, jota meiltä ei yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen löydy, ei myöskään tarvita”, Päivi kertoo.


Päivi työskentelee Talousverkon pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä. Ketjujohtajana hän tekee tiivistä yhteistyötä niin talousverkkolaisten, asiakkaidemme kuin kumppaneidemmekin kanssa.


”Olen ylpeä upeasta kannustavasta yhteisöstämme ja iloinen saadessani työskennellä kaikkien energisoivien ja lahjakkaiden ihmistemme kanssa, ja tarjota parasta mahdollista palvelua monipuoliselle asiakaskunnallemme. Tällaisessa yhteisössä viihdyn, koen työnimua ja haluan antaa parastani."


Lisätietoja:


Päivi Heiskanen

+358 40 533 0681

paivi.heiskanen@talousverkko.fi

bottom of page