top of page

Ksenia Seppälästä Talousverkon uusi Ketjupäällikkö 1.10.2022 alkaen

Ksenia Seppälästä Talousverkon uusi Ketjupäällikkö 1.10.2022 alkaen

4. lokakuuta 2022 klo 7.30.00

Ksenia Seppälä on nimitetty Talousverkon uudeksi ketjupäälliköksi 1.10.2022 alkaen. Seppälä seuraa tehtävässään Jukka Rätyä, joka siirtyi Talouden Ohjelmistopalvelut Oy:n liiketoimintavastuuseen. Seppälä toimi aiemmin ketjun Asiakaspalvelupäällikkönä.


- Asiakaspalvelupäällikön roolista oli luontevaa siirtyä ketjupäälliköksi, jossa vastuullani on nykyiset ja uudet asiakkaat. Olen innoissani uudesta roolista koko ketjun toiminnan kehittämiseksi, päättää Seppälä.


Ketjujohtaja Päivi Heiskanen kuvaa Ksenia Seppälän olevan ”nainen paikallaan”. Seppälä tuntee yrittäjän sielunelämän. Hän on yrittäjäasiakkaiden palvelemisen lisäksi toiminut itse aiemmin Talousverkon yrittäjänä, vastaten ketjun Mikkelin toimistosta.


- Ksenia on nyt aivan erinomaisessa paikassa, sillä asiakkaat suorastaan rakastavat Ksenian ratkaisukeskeisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja asiantuntijuutta, kommentoi Heiskanen. Yrittäjäasiakkaiden palvelemisen lisäksi Ksenia on itsekin ollut yrittäjänä, joten hänellä on erinomaista omakohtaista kokemusta yrittäjien ylä- ja alamäistä. Tästä on varmasti hänelle hyötyä tulevissa tehtävissä, toteaa Heiskanen.


Lisätietoja antavat:


Ksenia Seppälä

Ketjupäällikkö

ksenia.seppala@talousverkko.fi

+358 44 727 0542


Päivi Heiskanen

Ketjujohtaja

paivi.heiskanen@talousverkko.fi

+358 40 533 0681


Suomen Talousverkko on yrittäjävetoinen ketju, joka palvelee yrittäjiä taloushallinnon haasteissa valtakunnallisesti ja paikallisesti yli 20 toimiston voimin. Yhtiön liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 100 talouden ammattilaista.bottom of page