top of page

"Olemme saaneet Talousverkolta nopeaa ja ammattitaitoista apua. Toimiva ja luotettava yhteistyö helpottaa arkeamme paljon, kun he voimme luottaa siihen, että asiat ovat varmasti kunnossa."

- Tuulia Järvinen, toimitusjohtaja @ Venner

Venner Oy

Vennerin ravitseva ruokakonsepti auttaa haavoittuvassa asemassa ja avun sekä uusien taitojen tarpeessa olevia suomalaisia lapsiperheitä. Vennerin ruokalaatikoita toimitetaan jo yli 12 paikkakunnalle.


- Olemme saaneet Talousverkolta nopeaa ja ammattitaitoista apua. Toimiva ja luotettava yhteistyö helpottaa arkeamme paljon, kun he voimme luottaa siihen, että asiat ovat varmasti kunnossa, Vennerin toimitusjohtaja Tuulia Järvinen kertoo.


Vennerin ravitsevan ruoka-avun malli lanseerattiin syyskuussa 2018, ja jo sitä ennen Talousverkko tarjosi tukea liiketoimintaan ja sparrausta askarruttaviin kysymyksiin, joita uutta toimintaa luodessa tulee vastaan paljonkin. Vuosien varrella Talousverkko on toiminut taloushallinnon asiantuntijana Vennerin liiketoiminnan laajentamisessa mm. uusien tuotelanseerauksien ja aluevaltausten yhteydessä.


- Yhteistyö Talousverkon Ksenian  kanssa on ollut ammattitaitoista, helppoa ja mukavaa. Meille, toimintamme yhteiskunnallisen aspektin huomioiden, on äärimmäisen tärkeää että myös kumppanimme ymmärtävät erityistarpeemme sekä myös kokevat toimintamme tärkeäksi. Tässä Ksenia on suorastaan ylittänyt itsensä, emmekä voisi kuvitella parempaa yhteistyötä, Järvinen kertoo.

Vennerin taloushallintoa hoitaa Mikkelin toimistomme.

bottom of page