top of page

”Haluan itse keskittyä työhön ja yrityksen pyörittämiseen ja katsoa isompaa kuvaa. Siksi minun on voitava luottaa, että yrityksen talousasiat ovat osaavissa käsissä, eikä asioita kaunistella tai lakaista maton alle.”

– András Dévényi, Specialvalimo J. Pap Oy

Specialvalimo: "Lukuja saa miltä tilitoimistolta tahansa. Toimialan ymmärrystä, yritykseen syventymistä ja suoraa puhetta lukujen takaa ei kaikkialta saa."

Specialvalimo J. Pap Oy on vuodesta 1959 asti toiminut alumiinivalimo, joka valmistaa alumiinivaluja useille eri teollisuudenaloille eri valumenetelmiä käyttäen. Specialvalimon erityisosaamista ovat etenkin valutekniset ratkaisut, valukappaleiden suunnittelu sekä valun täyttymisen ja jähmettymisen simulointi.

Specialvalimon taloushallinnosta on vastannut koko asiakkuuden ajan samat asiantuntijat. Vaikka yhteyshenkilöiden vaihtuminenkin olisi ymmärrettävää, on Specialvalimon toimitusjohtaja András Dévényi ollut tyytyväinen siihen, että asiakassuhde samaan kirjanpitäjään ja muihin asiantuntijoihin on säilynyt koko asiakkuuden ajan.

– Meillä toimii asiat hyvin ja mutkattomasti. Ne ihmiset, jotka hoitavat yhtiömme asioita, tuntevat yrityksen ja tietävät, mitä lukujen takana on. Lukuja saa miltä tilitoimistolta tahansa. Se, että yhteistyö toimii, vaatii liiketoimintaan tutustumista ja toimialan ymmärrystä, Dévényi kertoo.

– Tärkeintä minulle on proaktiivinen palvelu ja asioiden sanominen suoraan. Haluan itse keskittyä työhön ja yrityksen pyörittämiseen ja katsoa isompaa kuvaa. Siksi minun on voitava luottaa, että yrityksen talousasiat ovat osaavissa käsissä, eikä asioita kaunistella tai lakaista maton alle, Dévényi jatkaa.


Palveluvalikoima Specialvalimon liiketoiminnan tueksi on sisältänyt kirjanpidon palveluiden lisäksi myös muita asiantuntijapalveluita.


– Olen saanut liiketoimintamme tueksi myös muun muassa kilpailija-analyyseja ja apua hinnoitteluun. Insinöörinä tykkään analysoida sitä, mikä saattaa mennä pieleen ja missä voisimme parantaa. Siihen olen saanut apua, ja nimenomaan talouden asiantuntijoiden näkökulmasta. Se on osasyy sille, miksi taloutemme on nyt vakaalla pohjalla, Dévényi kertoo.

Specialvalimon kirjanpito hoidetaan Talousverkon Helsinki-Ruskeasuon toimistolla.

bottom of page