top of page

"Nykyaikaiset taloushallinnon palvelut ja niiden asiakaskohtainen räätälöinti, sekä palvelun henkilökohtaisuus ja ihmiskontaktit ovat syitä, miksi voin suositella Talousverkkoa."

- Jonas Sillman, Sillman Arkkitehtitoimisto Oy

Sillman Arkkitehtitoimisto Oy: Tilitoimistoyhteistyössä tärkeintä on palveluiden räätälöiminen asiakkaan tarpeiden mukaan

Sillman Arkkitehtitoimisto Oy on pitkät perinteet omaava arkkitehtitoimisto, joka tarjoaa arkkitehtisuunnittelun lisäksi rakennusprojektien managerointia, tietomallikoordinointia sekä dokumentointipalveluita. Sillman Arkkitehtitoimisto Oy:n toimipisteet sijaitsevat Kajaanissa ja Kuopiossa, ja yrityksen johdossa toimivat arkkitehtiveljekset Mikael ja Jonas Sillman.


Yrittäjä Jonas Sillman arvostaa Talousverkon Kajaanin toimiston kanssa tehdyn yhteistyön myötä tapahtunutta tilitoimistopalveluiden modernisoitumista: sähköinen taloushallinto on helpottanut huomattavasti liiketoiminnan reaaliaikaista seuraamista.


- Siihen verrattuna mitä aiemmin oli, piti jännittää paljon pidemmän aikaa tietoa siitä, missä mennään, Sillman kertoo.


Tilitoimistoyhteistyössä tärkeimpänä asiana Sillman pitää sitä, että palvelut on räätälöity juuri heille sopivaksi.


- Emme tarvitse kaikkia palveluita, mitä tilitoimistolta saisi. Tärkeintä mielestäni onkin se, että olemme kaikista palveluista tietoisia, mutta niistä valitaan meille ne, joita juuri me asiakkaana tarvitsemme ja kaipaamme.


Yhteistyö Sillmanin Arkkitehtitoimiston kirjanpitäjän ja Talousverkon Kajaanin tilitoimistoyrittäjän Anu Kemppaisen kanssa on ollut vaivatonta ja luotettavaa.


- Meillä on Anun kanssa alusta asti toimineet niin sanotut ”asioiden väliset kemiat” todella hyvin. Sitä arvostan kovasti, sillä olisi vaikeaa, jos asiat pitäisi vääntää rautalangasta. Yhteydenpito Anun kanssa on vaivatonta ja nopeaa - aina kun mieleen tulee jokin kysymys, niin voin laittaa Anulle viestiä.


Tärkeintä Sillmanille, kuten monelle muullekin taloushallintonsa ulkoistavalle yrittäjälle, on ulkoistamisen myötä säästyvä aika.


- Minulle ei tuo tyydytystä se, että olisin koko ajan kiinni luvuissa. Minä teen omat työni, ja kun tiedän, että talousasioiden osalta pyörät pyörivät taustalla, voin hyvillä mielin yrittäjänäkin nauttia myös ansaitusta vapaa-ajasta.


Sillmanin mukaan tärkeimpiä asioita, miksi hän voi suositella Talousverkkoa, on nykyaikaisten taloushallinnon palveluiden tuottaminen ja palveluiden räätälöinti asiakaskohtaisesti.


- Näiden lisäksi pidän erittäin tärkeänä, että ihmiskontakti ja sen myötä palvelun henkilökohtaisuus on siellä taustalla, Sillman summaa.

bottom of page