top of page

”Haastavina koronapandemian aikoina olemme saaneet Talousverkolta merkittävää asiantuntija-apua korona-ajasta selviämiseen. Se on ollut meille todella tärkeää.”

– Jari Putkonen, yrittäjä

Mainostalo Mainospuu Oy: "Olemme saaneet Talousverkolta merkittävää asiantuntija-apua muun muassa veroasioihin, taloushallinnon ohjelmiston tehokkaaseen hyödyntämiseen ja korona-ajasta selviämiseen."

Mainostalo Mainospuu Oy tekee toteuttavaa mainontaa, joka tarkoittaa käytännössä erilaisten mainoskylttien, suurkuvatulosteiden, opasteiden, ikkuna- ja autoteippausten valmistusta. Mainospuu toimii lisäksi tapahtumatuotantojen alihankkijana ja rakenteiden valmistajana. Mainospuun tuotanto sijaitsee Mikkelissä, mutta tuotteita voi tilata myös verkkokaupasta.

Mainospuu on ollut Talousverkon asiakkaana jo vuodesta 2009. Asiakkuus käynnistyi yrittäjätutun suosituksesta. Mainospuulle tuotetaan Talousverkolla kaikki taloushallinnon palvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan ja konsultointi- ja neuvontapalveluihin.

Yrittäjän Jari Putkosen mukaan yhteistyö on sujunut vuosien varrella erinomaisesti

– Kirjanpitäjä on hyvin tärkeä osa yrityksen jokapäiväistä toimintaa. Meillä on ammattitaitoinen ja asiantunteva kirjanpitäjä, jonka saa hyvin kiinni ja jonka kanssa voi keskustella talousasioista, kuten veroasioista, mihin ei ole itsellä asiantuntemusta, Putkonen kertoo.

– Yrittäjänä arvostan totta kai myös kohtuullista hintaa ja sitä, että hinta-laatusuhde on kohdallaan, Putkonen jatkaa.

Merkittävänä palveluna viime ajoilta Putkonen mainitsee asiantuntija-avun, jota sai korona-ajasta selviytymiseen.

– Koronapandemian aikana olemme saaneet Talousverkolta merkittävää asiantuntija-apua. Saimme poikkeusolojen tukea ja siinä saatiin meidän kirjanpitäjältä apua muun muassa budjetin laatimiseen ja muihin talousasioihin, joita hankkeeseen liittyi. Se oli meille todella tärkeää, Putkonen kertoo.


Tehokkuutta ja helppoutta sähköisellä taloushallinnolla

Mainospuulla oli käytössään osittain sähköinen kirjanpito Talousverkolle asiakkaaksi tultaessa. Talousverkon asiakassuhteen alettua loputkin kirjanpidosta sähköistettiin, ja taloushallinnon ohjelmistoksi valikoitui Netvisor. Netvisorin käyttöä on vuosi vuodelta tehostettu ja alettu hyödyntämään täysimääräisesti.

– Netvisor on ollut helppokäyttöinen ja riittävän monipuolinen. On niin helppoa ottaa ostolaskut sähköisinä laskuina vastaan ja sitten Netvisorissa hoitaa se laskujen käsittely. Jatkossa Netvisor on ainoa ohjelmamme, millä me hallitaan tilauksesta laskutukseen asti koko prosessi.

Avainasemassa sähköisen taloushallinnon hyödyntämisessä ja tehokkaassa käytössä on ollut Talousverkolta saatu apu.

– Olemme saaneet Talousverkolta Netvisorin käyttöön tukea omalta kirjanpitäjältämme ja Talousverkon helpdeskiltä. On todella tärkeää, että kirjanpitäjältä löytyy ohjelmisto-osaamista, ja tulemme jatkossakin saamaan tukea Netvisorin käytössä Talousverkon puolelta.

Mainostalo Mainospuun kirjanpito hoitaa Saara Väisänen Talousverkon Mikkelin toimistolla.

bottom of page