top of page

"Kirjanpito on asia, jossa yrittäjänä en halua yllätyksiä tai ylimääräistä säätöä. Yhteistyö sujuu kirjanpitäjän kanssa pienellä vaivalla ja rutiininomaisesti. Se tarkoittaa, ettei taloushallinnon asioihin kulu minulta liikaa aikaa tai myöskään kohtuuttomia summia."

– Jon Währn, yrittäjä

Fit Porttipuisto: ”Meillä on hyvä sapluuna, jonka kautta yhteistyö sujuu pienellä vaivalla ja ilman säätöä.”

Fit Porttipuisto on Vantaan Porttipuistossa toimiva kuntosali. Kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi Fit Porttipuistosta saa myös fysioterapia-, hieronta- ja personal trainer -palveluita.


Fit Porttipuisto on ollut Talousverkon asiakkaana vuodesta 2019. Yrittäjä Jon Währn päätyi valitsemaan Talousverkon kollegalta tulleen suosituksen kautta. Talousverkko tuottaa Fit Porttipuistolle kirjanpidon palveluita sähköisellä Fennoa-ohjelmistolla. Palkanmaksun Währn hoitaa itsenäisesti palkkaus.fi -palkkaohjelman kautta.


Kirjanpitäjän kanssa on hiottu yhteistyömalli siihen, miten kaikki tarvittava data ja materiaali toimitetaan kätevimmin.


– Nyt meillä on hyvä sapluuna, jossa minä lähetän kerran kuussa tietyn kaavan mukaiset materiaalit, ja osan datasta kirjanpitäjä saa meidän järjestelmästämme. Uskon, että molemmat pystyvät suhteellisen pienellä vaivalla hoitamaan hommansa, ja se tietysti tarkoittaa sitä, ettei peruskirjanpitoon mene kohtuuttomia summia, Währn kertoo.


Mikäli kirjanpidossa on noussut esiin jotain erityistä, on poikkeavuudet nostettu keskusteluun saman tien. Tarvittaessa Jon on saanut apua myös peruskirjanpidon ulkopuolisiin asioihin, kuten yrittäjän tulon nostamiseen ja yrityskauppojen suunnittelemiseen.


– Kaikki on toiminut hienosti: ajallaan ja täsmällisesti, mutta kuitenkin joustavasti. Kirjanpidon asioissa voisi varmasti alkaa viilata pilkkua loputtomiin, mutta olen tyytyväinen, ettei sellaiseen ole ollut tarvetta, Währn summaa.

Fit Porttipuiston kirjanpitoa hoidetaan Talousverkko Helsinki-Ruskeasuon toimistolla.

bottom of page