top of page

”Yhteistyö Reiman kanssa on ollut erittäin sujuvaa. Palvelu on nopeaa, luotettavaa ja selkeää ja saan aina vastauksen kysymyksiini. Voin suositella Reiman palveluita, ja olen niitä monelle jo suositellutkin"

– Tommi Rissanen, yrittäjä

Business Hacker Oy: "Halusin kumppaniksi tilitoimiston, joka tarjoaa taloushallinnon palvelut mahdollisimman digitaalisesti ja kustannustehokkaasti."

Business Hacker Oy on liikkeenjohdon konsultointia tarjoava yritys. Palvelut keskittyvät pääosin yritysten kehityshankkeiden rakentamiseen ja liiketoimintamallin muutoksiin liittyvään konsultointiin sekä pienten yritysten digitalisaatioprosessien läpivientiin.


Kun Business Hackerin yrittäjä Tommi Rissanen oli perustamassa yritystä, hän halusi kumppanikseen tilitoimiston, joka tarjoaisi taloushallinnon palvelut mahdollisimman digitaalisesti ja kustannustehokkaasti. Yhteistyö Talousverkko-yrittäjä Reima Kankaan kanssa on täyttänyt odotukset, ja käytössä oleva Holvi-yritystili on toiminut hyvin.


– Yhteistyö Reiman kanssa on ollut erittäin sujuvaa. Saan aina vastauksen todella nopeasti, kun minulla tulee jokin kysymys. Palvelu on nopeaa, luotettavaa ja selkeää. Voin suositella Reiman palveluita, ja olen niitä jo monelle suositellutkin, Rissanen kertoo.


Tilitoimistokumppanuudessa Rissanen arvostaa luotettavuutta, tarkkuutta ja jämäkkyyttä.


– Jos tulee kustannuksia, jotka eivät ole ihan yksiselitteisiä tai eivät ilmiselvästi liity liiketoimintaani, niin niistä nousee aina Reimalta lippu ylös. Kirjanpitäjän ei tarvitse olla se ystävä, joka hyväksyy kaiken vaan se asiantuntija, joka myös haastaa ja pitää huolen siitä, että kaikki on tehty oikein. Jos minulle tulisi verotarkastus, niin ei olisi mitään hätää, kun tiedän, että kaikki asiat on hoidettu viimeisen päälle. Minun ei tarvitse huolehtia kirjanpidosta ollenkaan, vaan voin keskittyä oman liiketoimintani kasvattamiseen. Se on minulle todella tärkeää, Rissanen summaa.

Business Hacker Oy:n kirjanpitoa hoitaa Talousverkon Lappeenrannan toimisto.

bottom of page