top of page

”Tärkeintä on, että tilitoimisto pysyy mukana yrityksen kasvussa ja kehityksessä. Talousverkko on vastannut tarpeeseemme tässä, ja heiltä on aina löytynyt yrityksemme kasvun seuraavaan steppiin sopivat henkilöt ja toimintamallit.”

– Markus Wirtanen, toimitusjohtaja & toinen omistaja

Basso Building Systems: "Tärkeintä on, että tilitoimisto kasvaa ja kehittyy asiakkaan rinnalla."

Basso Building Systems on vuonna 2008 perustettu rakennusliike. Liiketoiminta alkoi omakotitalojen rakentamisesta, ja nykyisin painotus on enemmän kerrostaloissa ja isommassa rakentamisessa.


Talousverkon asiakkaana Basso on ollut alusta asti. He päätyivät asiakkaiksi, koska Talousverkko pystyi tarjoamaan joustavan, mukautuvan ja kehityskelpoisen taloushallintojärjestelmän. Sittemmin sekä taloushallintojärjestelmää, taloushallinnon prosesseja sekä yhteistyötä on kehitetty Basson kasvun mukana.


– Pienen yrityksen problematiikka on hieman erinäköistä kuin isomman yrityksen problematiikka. Erilaisia uusia haasteita tulee yrityksen kehittymisen mukana, ja tilitoimiston täytyy pysyä siinä mukana. Talousverkko on vastannut tarpeeseemme tässä, ja teiltä on aina löytynyt yrityksemme kasvun seuraavaan steppiin sopivat henkilöt ja toimintamallit, Basso Building Systemsin toimitusjohtaja ja yrityksen toinen omistaja Markus Wirtanen kertoo.


Rakennustoimiala on tunnetusti yksi haastavimmista toimialoista kirjanpidollisesti. Yleisesti ottaen koko toimialan haasteena on saada kirjanpitoon jatkuvuutta ja luotettavuutta, kun hankkeet ovat suuria ja projektinomaisia. Tästä näkökulmasta osaava kirjanpitäjä, kirjanpidon ja raportoinnin reaaliaikaisuus ja toimivat järjestelmät ovat kaiken a ja o.


– Tästäkin näkökulmasta katsottuna on tärkeää, että meillä on paras mahdollinen ammattitaito koko ajan tarjolla. Talousverkko koostuu yrittäjistä, ja teillä on erilaista osaamista ympäri Suomen. Tätä osaamista olemme voineet joustavasti hyödyntää kaikissa meidän liiketoimintamme eri osa-alueissa.


Bassolla on käytössään laaja kirjo sekä taloushallinnon että konsultoinnin palveluja. Kirjanpidon ja palkkahallinnon lisäksi Bassolle on kehitetty yhteistyön aikana yritysjohdon raportointijärjestelmä sekä tarjottu talouspäällikköpalveluita sekä erilaisia neuvonta- ja konsultointipalveluita etenkin lakiasioissa.


– Kieltämättä täytyy sanoa, että kun yritystoiminnassa aina tulee vastaan ongelmatilanteita, olemme löytäneet Talousverkosta monta kertaa neuvoa ja olemme pystyneet sparraamaan näistä yrityselämän kuvioista.


Wirtanen arvostaa henkilökohtaista yhteistyötä kirjanpitäjän kanssa sekä sitä, että sopiva henkilö löytyy aina kuhunkin yrityksen kasvun vaiheeseen.


– Meillä on tämän yhteistyön aikana ollut Talousverkolta useampi kirjanpitäjä sen mukaan, miten meidän yrityksemme on kehittynyt ja kasvanut. Meillä on kirjanpitäjämme kanssa jatkuva kommunikaatio. Hän on oikeastaan yksi osa meidän yritystämme, eli toimii lähestulkoon kuten meidän omat työntekijämme, ja on kaikessa mukana.


13 vuoden aikaisessa yhteistyössä Wirtanen pitää arvossa erityisesti yhteistyöhalukkuutta ja joustavuutta.


– Talousverkon yhteistyökyky ja joustava konsepti ovat meille tärkeitä asioita. Muun muassa näistä syistä voin suositella Talousverkkoa.

Basso Building Systemsin kirjanpitoa hoidetaan Talousverkko Helsinki-Erottajan toimistolla.

bottom of page