top of page

Fennoa on suomalainen taloushallinnon ohjelmisto, joka on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Ohjelmisto tarjoaa monipuoliset työkalut kirjanpitoon, laskutukseen, palkanlaskentaan ja muihin taloushallinnon tehtäviin. Fennoa on pilvipohjainen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä missä ja milloin tahansa internet-yhteyden avulla.

Miksi valita Fennoa?

  • Helppokäyttöisyys ja ajan säästö. Fennoa on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, ja sen automaatiot sekä robotiikka vähentävät rutiininomaista työtä.

  • Suomalaisuus. Fennoa on 100% suomalaisomisteinen, ja perustajien lisäksi omistajina on ollut vuodesta 2022 myös pääomasijoittaja Capman Oyj sekä työeläkevakuuttaja Ilmarinen.

  • Ketterä ja tulevaisuuteen suuntautunut. Fennoa on nuori ohjelma, joka kehittyy jatkuvasti. Se ei ole sidottu vanhoihin toimintatapoihin.

  • Kattavuus. Yksi ohjelma tarjoaa kaiken, mitä tarvitset taloushallintoon: kirjanpito, laskutus, palkanlaskenta, raportointi ja paljon muuta.

  • Mobiilisovellus. Fennoan mobiilisovellus tekee taloushallinnosta entistä joustavampaa, mahdollistaen asioiden hoitamisen missä ja milloin tahansa.

Voimmeko olla avuksi taloushallintoon liittyvissä asioissa?
Jätä meille tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

bottom of page