Open Site Navigation

Samaan aikaan iso ja pieni tilitoimisto.

Talousverkko on ympäri Suomen toimiva tilitoimistoketju, joka koostuu 30 pienestä yrittäjävetoisesta tilitoimistosta. Talousverkkolainen saa sekä isossa että pienessä talossa työskentelyn parhaat puolet: meillä kaikilla on oma tiivis paikallinen työyhteisömme, minkä lisäksi tukenamme on laaja verkosto alamme asiantuntijoita muista Talousverkko-toimistoista ympäri Suomen.


Meille on tyypillistä työskennellä tavoitteellisesti mutta hymyssä suin. Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, monipuolista koulutusta  osaamisen kehittymisen tueksi sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia vaalivan organisaatiokulttuurin.

Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia aina harjoittelijasta esimiestehtäviin. Meillä työskentelee taloushallinnon asiantuntijoita muun muassa kirjanpidon, palkkahallinnon, laskutuksen ja reskontran tehtävissä. Joukossamme on myös järjestelmäasiantuntijoita, taloushallinnon konsultteja, controllereita sekä asiakaspalvelun ja myynnin asiantuntijoita.

TUTUSTU TALOUSVERKKOLAISTEN URATARINOIHIN

Nadina Lehtonen

Järjestelmäasiantuntija

Reima Kangas

Tilitoimistoyrittäjä

YRITYSKULTTUURIMME KANTAVIA TEEMOJA OVAT:

AVOIMET TYÖPAIKKAMME

Haluatko liittyä osaksi porukkaamme? Katso alta avoimet työpaikkamme:

Oletko kiinnostunut Talousverkosta työnantajana, mutta sopivaa positiota ei ole tällä hetkellä avoinna? Lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen salla.sironen@divestgroup.fi. Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä kasvavaan joukkoomme. 

Haluatko kuulla lisää Talousverkosta
työnantajana?

Ota yhteyttä HR:ään:

Salla Sironen

HR

Etsitkö itsellesi harjoittelupaikkaa taloushallinnon parista?

Jätä meille harjoitteluhakemuksesi:

Miranda Lillqvist

HR & rekrytointi

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

URA MEILLÄ

Tervetuloa tutustumaan yrityskulttuuriimme ja Talousverkkolaisten uratarinoihin!

Talousverkko on osa talous- ja rahoituspalveluiden konsernia Divest Groupia. Käy tutustumassa Talousverkon sisayhtiöhin ja niiden tarjoamiin uramahdollisuuksiin:

Yrittäjähenkisyys

Talousverkkolaiset koostuvat sekä yrittäjistä että yrittäjähenkisestä henkilöstöstä. Yrittäjähenkisyys näkyy kaikessa tekemisessämme muun muassa henkilökohtaisena palveluna, joustavuutena, periksiantamattomuutena ja kehittymishaluna.

Tavoitteellisuus

Tavoitteellisuus motivoi meitä katsomaan tulevaisuuteen ja tekemään asioita paremmin, tehokkaammin. Tavoitteet tekevät työstämme mielekästä ja auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Yhdessä tekeminen

Yhdessä tekemällä saavutamme tavoitteemme. Yhteistyö on Talousverkon kaltaisen verkoston voimavara. Pystymme takaamaan avun ja asiantuntijuuden tilanteessa kuin tilanteessa, niin henkilöstöllemme kuin asiakkaillemmekin.

Toistemme arvostaminen

Toistemme arvostaminen on arvojemme kulmakivi. Otamme toisemme huomioon ja arvostamme toisiamme tittelistä tai positiosta riippumatta. Jaamme ympärillemme positiivista energiaa.

Talousverkko-logo

SUOMEN TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (MOVE-kiinteistö)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 Suomen Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!