Open Site Navigation

3 asiaa, jotka sinun tulee vaatia tilitoimistoltasiTilitoimistoala on murroksessa, se on selvää. Asiakkaalle tämä saattaa näkyä uusina parempina palveluina tai nykyisen toiminnan tehostumisena. Tässä blogissa kerromme 3 tärkeää asiaa mitä sinun kuuluu ehdottomasti vaatia tänä päivänä tilitoimistoltasi.


1. Digitaaliset palvelut

Digitalisaatio on paljon puhuttu asia ja se vaikuttaa myös tilitoimistoihin. Useimmiten uudet digiratkaisut tarkoittavat hinnan laskua ja prosessien tehostumista. Haluaisitko sinä tilitoimiston asiakkaana hyötyä uusista digitaalisista ratkaisuista ja saada niistä parhaat hyödyt irti?


Jos kumppanisi ei ole kiinnostunut digitaalisista ratkaisuista, et tule sinäkään ikinä niistä hyötymään

Jos vastauksesi on kyllä, vaadi tätä myös tilitoimistoltasi! Voit kysyä nykyiseltä kumppaniltasi esimerkiksi mitä tarkoittaa Holvi tai iZettle. Tällä kysymyksellä jo selvität kumppanisi digiorientoitunesuutta. Jos kumppanisi ei ole kiinnostunut digitaalisista ratkaisuista, et tule sinäkään ikinä niistä hyötymään taloutesi osalta.


2. Verotukselliset vinkit

Nykyaikainen tilitoimisto on asiakkaansa liiketoiminnallinen kumppani. Tilitoimistolta löytyy paljon arvokasta tietoa, jolla asiakkaat voivat tehdä merkittäviä rahallisia säästöjä. Panttaako kumppanisi tätä tietoa vai saatko heiltä proaktiivisesti vinkkejä esimerkiksi verotukseen?


Vinkkien puuttuminen saattaa tarkoittaa sitä, että tilitoimistolla on vanhanaikaiset toimintamallit käytössä tai muuta kankeutta palvelussaan. Tällöin asiakkaiden proaktiivinen palveleminen on mahdotonta. Asiakkaana sinun kuitenkin kannattaa tätä vaatia ja kysyä kumppaniltasi.


Varmistu siitä, että kumppanisi tuntee juuri sinun toimialan ja on kiinnostunut toiminnastasi


3. Toimialasi osaaminen

Jotta tilitoimiston työ voi olla kustannustehokasta, on sen tunnettava asiakkaansa ja toimiala, millä yritys toimii läpikotaisin. Onko tilitoimistokumppanisi esimerkiksi koskaan käynyt yrityksessäsi ihan fyysisellä vierailulla? Onko hän tullut tutustumaan toimintaasi ja henkilöstöösi?


Varmistu siitä, että kumppanisi tuntee juuri sinun toimialan ja on kiinnostunut toiminnastasi. Jos näin ei ole, maksat tilitoimistosi ammattitaidon kehittämisestä etkä tilaamasi palvelun toteuttamisesta.


Heräsikö mieleen kysymyksiä?

Jos haluat keskustella asiantuntijamme kanssa jostakin taloushallinnon pulmastasi, varaa ilmainen konsultointipuhelu! Soitamme sinulle ja sparraamme ongelmasi kuntoon puhelimitse. Lupaamme, että emme myy sinulle väkisin mitään tämän puhelun aikana.


Kari Valtonen Yrittäjä, kirjanpitäjä kari.valtonen@talousverkko.fi Talousverkko HelsinkiTilaa Talousverkon blogi sähköpostiin

Talousverkko-logo

SUOMEN TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (MOVE-kiinteistö)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 Suomen Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!