Open Site Navigation

Vuoden franchising-yrittäjät 2014, Suvi Rantala ja Sami Svärd

Vuoden franchising-yrittäjät 2014, Suvi Rantala ja Sami Svärd

7. huhtikuuta 2014 klo 5.30.00

Suomen Talousverkko -ketju oli toista vuotta peräkkäin Suomen kolmen parhaan franchising-ketjun joukossa, tänä vuonna olimme sijalla 2.


Helsinkiläinen yrittäjäkaksikko Suvi Rantala ja Sami Svärd saivat vuoden suurimman tunnustuksen tultuaan valituksi koko Suomen parhaiksi franchising-yrittäjiksi. Suvin ja Samin tarina alkoi syksyllä 2009, Samin ryhtyessä Talousverkko-yrittäjäksi. Suvi ryhtyi niin ikään itsenäiseksi Talousverkko-yrittäjäksi kesällä 2010 ja yhteisen yrityksen kaksikko perusti jo kesällä 2011.


Suvi ja Sami ovat aktiivisesti suositelleet Talousverkko-ketjuyrittäjyyttä omissa verkostoissaan, yhteensä heidän suosituksista on vuosien varrella rekrytoitu 4 franchising-yrittäjää Talousverkko ketjuun. Sami valittiin Taloushallintoliiton, KPMG:n ja PwC:n toimesta Vuoden Kirjanpitäjäksi 2014.


Suvin ja Samin liiketoiminta on ollut kaikkien toimintavuosien aikana kannattavaa ja liikevaihdon kasvuprosentti on kaikkina vuosina ollut vähintään +67%. Ketjukategoriassa palkintoraati kiinnitti huomionsa erityisesti ”yrittäjältä yrittäjälle”-ideologiaan sekä viime vuoden aikana yhdessä Opinahjon kanssa rakennettuun videoneuvottelutyökaluilla toteutettuun kuukausittaiseen ajankohtais- ja asiantuntijakoulutuskalenteriin. Vaakakupissa painoivat myös asiakkaidemme poikkeuksellisen hyvä asiakastyytyväisyys sekä ketjun vahva kasvunäkymä tuleville vuosille.


Tapahtuman pääyhteistyökumppanin roolissa Suomen Talousverkko valitsi myös Vuoden Start Up -ketjuksi Rustholli-ketjun.

Talousverkko-logo

SUOMEN TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (MOVE-kiinteistö)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 Suomen Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!