Open Site Navigation

Vuoden franchising-yrittäjät 2014, Suvi Rantala ja Sami Svärd

Vuoden franchising-yrittäjät 2014, Suvi Rantala ja Sami Svärd

6. huhtikuuta 2014 klo 21.00.00

Suomen Talousverkko -ketju oli toista vuotta peräkkäin Suomen kolmen parhaan franchising-ketjun joukossa, tänä vuonna olimme sijalla 2.

Helsinkiläinen yrittäjäkaksikko Suvi Rantala ja Sami Svärd saivat vuoden suurimman tunnustuksen tultuaan valituksi koko Suomen parhaiksi franchising-yrittäjiksi.

Suvin ja Samin tarina alkoi syksyllä 2009, Samin ryhtyessä Talousverkko-yrittäjäksi. Suvi ryhtyi niin ikään itsenäiseksi Talousverkko-yrittäjäksi kesällä 2010 ja yhteisen yrityksen kaksikko perusti jo kesällä 2011.

Suvi ja Sami ovat aktiivisesti suositelleet Talousverkko-ketjuyrittäjyyttä omissa verkostoissaan, yhteensä heidän suosituksista on vuosien varrella rekrytoitu 4 franchising-yrittäjää Talousverkko ketjuun.

Sami valittiin Taloushallintoliiton, KPMG:n ja PwC:n toimesta Vuoden Kirjanpitäjäksi 2014. Suvin ja Samin liiketoiminta on ollut kaikkien toimintavuosien aikana kannattavaa ja liikevaihdon kasvuprosentti on kaikkina vuosina ollut vähintään +67%.

Ketjukategoriassa palkintoraati kiinnitti huomionsa erityisesti ”yrittäjältä yrittäjälle”-ideologiaan sekä viime vuoden aikana yhdessä Opinahjon kanssa rakennettuun videoneuvottelutyökaluilla toteutettuun kuukausittaiseen ajankohtais- ja asiantuntijakoulutuskalenteriin. Vaakakupissa painoivat myös asiakkaidemme poikkeuksellisen hyvä asiakastyytyväisyys sekä ketjun vahva kasvunäkymä tuleville vuosille.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanin roolissa Suomen Talousverkko valitsi myös Vuoden Start Up -ketjuksi Rustholli-ketjun.

Lisätiedot

Suvi Rantala, yrittäjä, puh. 050 341 7499, suvi.rantala@talousverkko.fi
Sami Svärd, yrittäjä, puh. 040 509 8147, sami.svard@talousverkko.fi
Lars Forsström, ketjupäällikkö, puh. 050 3377 323, lars.forsstrom@talousverkko.fi

Talousverkko-logo

TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (Moveress Business Garden)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!