Open Site Navigation

Uusi Talousverkko-tilitoimisto Jyväskylään

Uusi Talousverkko-tilitoimisto Jyväskylään

30. joulukuuta 2015 klo 22.00.00

Talousverkko kasvaa Jyväskylässä

TPTP-tili Oy:n liiketoiminta siirtyy liiketoimintakaupalla Suomen Talousverkko Oy:lle 1.1.2016. Yrittäjä Matti Autio jatkaa asiantuntijana Talousverkko-ketjussa ja vastaa asiakassuhteista uudessa Talousverkon Jyväskylän toimipisteessä.


Asiakkaille muutos tarkoittaa valtakunnallisen ketjun vahvaa taustatukea erityisosaamiseen ja järjestelmäratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Tilitoimiston käytännön toiminta ei muutu. Matti Autio jatkaa ketjun palveluksessa vastaten Jyväskylän toimipisteen asiakassuhteista.

"Liiketoimintakauppa varmistaa, että asiakkaitamme voidaan palvella erinomaisesti jatkossakin. Henkilökohtaisesti on hienoa olla mukana kehittämässä vahvasti paikallisesti toimivaa Talousverkko-ketjua", kommentoi Matti Autio.

"Panostamme Jyväskylän toimipisteen kehittämiseen. Jyväskylän seutu on erittäin mielenkiintoinen markkina, alueella on paljon kasvuyrityksiä ja henki on dynaaminen ja eteenpäin katsova", sanoo Petri Kortelainen Talousverkko-ketjusta.

Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimistoketju. Tarjoamme tehokkaita sähköisen taloushallinnon tilitoimistopalveluja ja panostamme henkilökohtaisuuteen ja paikallisesti erinomaiseen asiakaspalveluun. Paikallisten tilitoimistojen taustalla on Talousverkko-ketjun tuki. Teemme talousrutiineista helppoja, jotta asiakkaanamme saisit lisää aikaa oman liiketoimintasi hoitamiseen.Lisätietoja:

Matti Autio
TPTP-tili Oy
0400 619 746
matti.autio@talousverkko.fi

Petri Kortelainen
Suomen Talousverkko Oy
050 4644 075
petri.kortelainen@talousverkko.fi

Talousverkko-logo

TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (Moveress Business Garden)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!