Open Site Navigation

Tilitoimisto Iisalmen Kirjanpito Oy ja Ylä-Savon Kirjanpito Oy yhdistävät toimintansa

Tilitoimisto Iisalmen Kirjanpito Oy ja Ylä-Savon Kirjanpito Oy yhdistävät toimintansa

30. syyskuuta 2014 klo 21.00.00

Suomen Talousverkkoon kuuluva Tilitoimisto Iisalmen Kirjanpito Oy ostaa Ylä-Savon Kirjanpito Oy:n tilitoimistoliiketoiminnan. Liiketoiminta siirtyy 1.10.2014. Ylä-Savon Kirjanpito Oy:stä tulee liiketoimintakaupan yhteydessä Iisalmen Kirjanpito Oy:n vähemmistöosakas. Jarmo Huttunen ja henkilöstö jatkavat entisissä tehtävissään ostajan palveluksessa.

Liiketoimintakaupan myötä Suomen Talousverkko -ketjun Iisalmen toimistossa työskentelee yhteensä 17 työntekijää. Tilitoimisto Iisalmen Kirjanpito Oy laajenee samalla Ylä-Savon suurimmaksi tilitoimistoksi.

Talousverkko-ketjun toiminta laajeni Iisalmeen vuonna 2007, jolloin liiketoimintakaupat tehtiin Tilitoimisto Iisalmen Kirjanpito Oy:stä. Tilitoimisto on jatkanut tasaista kasvuaan vuoteen 2014 asti ja kehittynyt kolmen hengen tilitoimistosta nykyiseksi 17 taloushallinnon ammattilaisen tilitoimistoksi.


Suomen Talousverkko kehittää vahvaa osaamista Ylä-Savossa

Suomen Talousverkon tavoitteena on jatkaa ja kehittää Ylä-Savon suurimman tilitoimiston vahvaa taloushallinnon osaamista ja hyödyntää asiantuntemusta myös muualla Suomessa. Ketju on tuonut Ylä-Savoon asiakkuuksia pääkaupunkiseudulta, mikä on ollut mahdollista franchise-ketjutoiminnan ansiosta. Tilitoimiston kasvun myötä näin tulee tapahtumaan myös tulevaisuudessa.

– Tilitoimiston kasvu antaa mahdollisuuden palvella jatkossa myös yhä useampia suurempia yrityksiä pienempien yritysten lisäksi, kommentoi Suomen Talousverkon Petri Kortelainen. Tilitoimistomme osaaminen Iisalmessa on valtakunnallisestikin huippuluokkaa ja henkilöstö todella asiakaspalveluhenkistä. Tälle pohjalle on hienoa rakentaa kasvua, jonka kautta myös henkilöstöllemme tulee uusia ja mielekkäitä ammatillisia haasteita.

Suomen Talousverkko on sähköisen taloushallinnon vahva osaaja. Tilitoimistoasiakkailla on jatkossa perinteisten tilitoimistopalveluiden ohella mahdollisuus sähköiseen taloushallintoon. Tilitoimistopalveluiden sähköisyys parantaa taloushallinnon ajantasaisuutta, tehokkuutta sekä joustavuutta ja tuottaa siten yrityksille uudenlaista lisäarvoa.


Lisätietoja:

Petri Kortelainen
Partner
Suomen Talousverkko Oy
p. 050 4644 075
petri.kortelainen(at)talousverkko.fi

Jarmo Huttunen
Toimitusjohtaja
Ylä-Savon Kirjanpito Oy
p. 044 518 6711
jarmo.huttunen(at)ylasavonkirjanpito.fi

Suomen Talousverkko on valtakunnallinen yrittäjävetoinen sähköinen tilitoimistoketju. Yhtiö erottautuu erinomaisella asiakaspalvelulla, josta vastaa aina paikallinen Talousverkon tilitoimistoyrittäjä. Talousverkko toimii 28 paikkakunnalla, 40 franchising-yrittäjän voimin. Talousverkko on edustettujen paikkakuntien lukumäärällä mitattuna Suomen suurin tilitoimistoketju. Talousverkon palvelulupaus on: ”Tilitoimistopalvelut yrittäjältä yrittäjälle tyytyväisyystakuulla”.

Talousverkko-logo

TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (Moveress Business Garden)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!