Open Site Navigation

Talousverkon Yrittäjähautomo käynnistyy

Talousverkon Yrittäjähautomo käynnistyy

19. heinäkuuta 2019 klo 8.00.00

Suomi pitää sisällään huomattavan määrän potentiaalisia yrittäjiä, jotka ovat kyllä pohtineet yrittäjäksi ryhtymistä, mutta eivät ole vielä ottaneet ratkaisevaa askelta kohti yrittäjyyttä. Mistä syystä nämä potentiaaliset, yrittäjyyttä pohtineet ammattilaiset eivät sitten vielä ole pistäneet omaa putiikkia pystyyn?


Yrittäjäksi ryhtymiseen yhdistetään usein monia ristikkäisiä mielikuvia. Yleisimpiä lienevät innostus/pelko, vapaus/vastuu ja menestystarina/epäonnistuminen. Erityisesti yrittäjyyden alkutaipaleeseen yhdistetyt riskit ja jännitys omillaan pärjäämisestä tuntuvat jarruttavan päätöksentekoa yrittäjäksi ryhtymisestä.


Yrittäjyyden ei kuitenkaan aina tarvitse olla hyppy tuntemattomaan tai varsinkaan harppaus tyhjän päälle. Joskus harvoin saattaa tarjoutua tilaisuus edetä yrittäjäksi askel kerrallaan, hyvän turvaverkon saattelemana. Se tilaisuus on nyt tässä.


Haluamme auttaa potentiaalisia yrittäjänalkuja tarttumaan härkää sarvista. Siksi käynnistämme syksyllä Talousverkon Yrittäjähautomon. Yrittäjähautomo on kahdeksan kuukauden mittainen palkallinen yrittäjävalmennus, jonka tähtäimessä on oman tilitoimiston perustaminen Talousverkolle.


Yrittäjävalmennus sisältää käytännön tekemistä asiakkaiden parissa, yrittäjyyteen liittyvää koulutusta, oman tilitoimiston perustamiseen valmistautumista ja Talousverkon toimintatapoihin perehtymistä. Yrittäjähautomon lopputuotteena on oma Talousverkon tilitoimisto, valmiiksi tutut asiakkaat ja valmiit verkostot muihin talousverkkolaisiin. Sekä tietenkin koko maanlaajuisen ketjun tuki.


Erityisesti yksinyrittäjyyteen liitetään helposti ajatus yksin pärjäämisestä ja pyristelemisestä eteenpäin ilman apu- ja tukijoukkoja. Me haluamme karistaa tämän harhaluulon, ja luoda esimerkin siitä, millaista on toimia yrittäjinä yhdessä. Miksi keksiä pyörää uudestaan, kun voi saada tukea ja neuvoja sellaisilta, jotka ovat sen kerran jo keksineet?


Lisätietoja:


Anni Laine

Markkinointi / Viestintä

044 711 4688

anni.laine@talousverkko.fi

Talousverkko-logo

SUOMEN TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (MOVE-kiinteistö)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 Suomen Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!