Open Site Navigation

Talousverkolle uusi tilitoimisto Kuopioon

Talousverkolle uusi tilitoimisto Kuopioon

13. elokuuta 2015 klo 21.00.00

Kuopion Tilitieto Oy on avannut Suomen Talousverkko Oy:n franchise–tilitoimiston Kuopioon. Tilitoimistoyrittäjänä elokuussa aloitti Heidi Savukoski.

Kuopioon avattava tilitoimisto on Suomen Talousverkolle uusi aluevaltaus, sillä Talousverkolla ei ole viime vuosina ollut toimipistettä Savon sydämessä Kuopiossa. Talousverkko on valtakunnallinen tilitoimistoketju, jolla on toimipisteitä Helsingistä Tornioon ja Rovaniemelle saakka. Uudenmaan alueella tilitoimistojen määrä on kasvanut eniten; tällä hetkellä Uudellamaalla on yhteensä 17 tilitoimistoa.

Kuopion uusi tilitoimistoyrittäjä Heidi Savukoski kertoo olevansa yrittäjähenkinen. Loistavan tilaisuuden saadessaan hän päätti hypätä yrittäjäksi ja perustaa Talousverkko-tilitoimiston Kuopioon.

– Yrittäjyys on ollut pitkään mielessä. Talousverkko-ketju löytyi ihan googlettamalla ja huomasin, että täällä Kuopiossa ei ole ketjun toimistoa. Siitä se ajatus lähti. Tuli eteen erinomainen mahdollisuus aloittaa tilitoimistoyrittäjänä suuren ketjun tukemana, yrittäjä Heidi Savukoski summaa.

Heidi Savukoski on koulutukseltaan taloushallinnon ja rahoituksen tradenomi. Savukoski on toiminut taloushallinnon tehtävissä Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy:ssä viimeisimmät 11 vuotta, joista ensimmäiset vuodet kirjanpitäjän tehtävissä, ja vuodesta 2007 lähtien talousasiantuntijana.

Savukoskella on kokemusta asiakkaiden kirjanpito- ja tilinpäätösasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisen lisäksi muun muassa yritysten verosuunnittelusta, yhtiömuodon muutoksista, yritysten perustamisesta sekä aloittavan yrittäjän tukemisesta.

Savukoski haluaa palvella asiakastaan kokonaisuutena ja tarjota aina parhaan palvelukokonaisuuden asiakkaan yritystoiminta ja tavoitteet huomioiden.

– Tavoitteeni on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti alusta loppuun saman katon alla. Palvelukokonaisuus rakennetaan asiakasta kuunnellen. Tarpeen tullen tarjoan myös perinteistä kirjanpitoa, mutta rohkaisen kaikkia siirtymään sähköiseen ja automatisoituun taloushallintoon.

– Käytössämme ovat markkinoiden johtavat taloushallinnon ohjelmistot: Procountor ja Netvisor. Valitsemme niistä asiakkaalle parhaiten sopivan.

– Kannustan asiakkaitani kokeilemaan rohkeasti uutta ja siirtymään sähköiseen taloushallintoon. Alun varauksellisuuden jälkeen asiakkaat yleensä yllättyvät, kun aikaa säästyykin enemmän oman ydinliiketoiminnan hoitamiseen. Toivotan tervetulleiksi asiakkaiksi myös Kuopion seudun aloittavat yrittäjät.

Kuopion Talousverkko-tilitoimisto palvelee asiakkaitaan osoitteessa Vuorikatu 26 A 3. krs, 70100 Kuopio.

Lisätietoja:

Heidi Savukoski
yrittäjä, kirjanpitäjä
SuomenTalousverkko
heidi.savukoski@talousverkko.fi
+358 50 400 9024

Petri Kortelainen
Ketjuohjaus, Partner
Suomen Talousverkko Oy
petri.kortelainen@talousverkko.fi
+358 50 4644 075

Suomen Talousverkko on valtakunnallinen yrittäjävetoinen sähköinen tilitoimistoketju. Tarjoamme ratkaisut taloushallintoon, palkanlaskentaan sekä markkinoiden parhaat taloushallinnon ohjelmistot käyttöösi. Erottaudumme erinomaisella asiakaspalvelulla, josta vastaa aina paikallinen Talousverkon tilitoimistoyrittäjä. Olemme yrittäjän tilitoimisto – haluamme tehdä taloushallinnostasi helpompaa.

Talousverkko-logo

TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (Moveress Business Garden)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!