Open Site Navigation

Talousverkko vahvistuu – Virpi Hyppönen Keski-Suomen aluepäälliköksi

Talousverkko vahvistuu – Virpi Hyppönen Keski-Suomen aluepäälliköksi

11. elokuuta 2020 klo 21.00.00

Talousverkko saa uuden vahvistuksen, kun pitkän yrittäjäkokemuksen omaava Virpi Hyppönen aloittaa Talousverkon Keski-Suomen aluepäällikkönä.


Virpi siirtyy Talousverkon aluepäälliköksi työskenneltyään 18 vuotta itsenäisenä yrittäjänä yritysvalmentajan ja konsultin rooleissa. Virpin vahvimpia osaamisalueita ovat yrittäjien sekä yritysjohdon sparraaminen ja konsultointi talouteen ja strategiseen johtamiseen liittyvissä teemoissa. Lisäksi Virpiltä löytyy monipuolisesti kokemusta valmennuksista, koulutuksista sekä hallitustyöskentelystä.


"Innolla astun uusiin haasteisiin. Tavoitteenani on auttaa koko Talousverkon tiimin kanssa asiakkaitamme menestymään ja pääsemään kohti omia tavoitteitaan. Kun yrittäjä onnistuu, niin silloin mekin olemme onnistuneet!"


Virpin työpiste tulee jatkossa löytymään Talousverkon Jyväskylän toimipisteeltä, missä Virpi tulee toimimaan myös toimistolla työskentelevän tiimin esimiehenä. Tämän lisäksi Virpi tulee tekemään aktiivisesti yhteistyötä Talousverkon asiakkaiden kanssa ympäri Suomen.


Talousverkon väki toivottaa Virpin lämpimästi tervetulleeksi Talousverkolle!

Talousverkko-logo

SUOMEN TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (MOVE-kiinteistö)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 Suomen Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!