Open Site Navigation

Talousverkko laajenee Satakunnassa

Talousverkko laajenee Satakunnassa

27. toukokuuta 2015 klo 21.00.00

Alpha Accounting and Consulting Oy avaa kesäkuun alussa Suomen Talousverkko Oy:n franchise–tilitoimiston Poriin.


Tilitoimistoyrittäjinä toimivat Hannele ja Seppo Pahta. Porin paikallinen kontakti on Anu-Maria Vanhatalo.


Poriin avattava tilitoimisto on Suomen Talousverkolle tärkeä aluevaltaus ja tukee ketjun kasvustrategiaa Suomessa. Tällä hetkellä Talousverkolla on Suomessa 41 tilitoimistoa. Markkinaosuutta pyritään kasvattamaan liiketoimintakauppojen ohella myös yksittäisiä tilitoimistoja avaamalla.


Talousverkko panostaa asiakasläheiseen ja joustavaan palveluun. Tämä korostuu erityisesti siirryttäessä vanhasta paperipohjaisesta kirjanpidosta sähköiseen kirjanpitoon.


– Tilitoimistomaailma toimii monelta osin vielä tehdasmaisesti, ja henkilökohtainen palvelu ei ole itsestäänselvyys. Talousverkossa tilitoimistopalvelut tarjotaan aina paikallisesti ja yrittäjälähtöisesti, mikä takaa asiakkaan ja kirjanpitäjän läheisen suhteen. Asiakaslähtöinen palvelu on jo pitkään mahdollistanut jatkuvan kasvumme, kertoo Talousverkon partner ja ketjuohjauksesta vastaava Petri Kortelainen.


– Ketjuyrittäjyys on osoittautunut meille toimivaksi vaihtoehdoksi. Asiakkaamme saavat sekä tilitoimistomme läheisen asiakaspalvelun että tarvittaessa suuren tilitoimistoketjun tuen. Haluamme laajentua Porin talousalueelle toimivaksi havaitulla konseptilla, avaa yrittäjä Hannele Pahta yritystoiminnan laajentumista Poriin.


Talousverkko tarjoaa Porin talousalueella asiakkailleen luotettavan ja laadukkaan palvelun käyttäen sähköistä kirjanpitoa joko Procountor– tai Netvisor-ohjelmistolla. Modernin kirjapitopalvelun lisäksi palveluvalikoimaan kuuluvat myös liikkeenjohdon ja talousjohdon konsultointi-, controller-palvelut, HRM- sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelut.


Talousverkko tulee rakentamaan Porin talousalueelle uuden kilpailukykyisen vaihtoehdon olemassa oleville tilitoimistopalveluille. Kerromme lisää palveluistamme ja kirjapitoasioiden uusista tuulista elokuussa pidettävässä asiakastilaisuudessamme.


– Hannele ja Seppo Pahtalla on vahva kokemus tilitoimistopalveluista ja näyttöä ketjuun kuuluvan tilitoimiston hoitamisesta Helsingissä. Hannelella on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnosta ja sen johtotehtävistä, Sepolla yli 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon ja taloushallinnon konsultoinnista, kommentoi Suomen Talousverkko Oy:n yrittäjäpalveluista vastaava Reija Härkönen.


Alpha Accounting and Consulting Oy jatkaa toimintaansa myös Helsingin talousalueella. Yritys on nopeasti kasvava ja luotettava tilitoimistokumppani pääkaupunkiseudulla.


Lisätietoja:


Hannele Pahta

yrittäjä

Alpha Accounting and Consulting Oy

hannele.pahta(at)talousverkko.fi

+358 400 768 497


Reija Härkönen

yrittäjäpalvelut

Suomen Talousverkko Oy

reija.harkonen(at)talousverkko.fi

+358 400 259 974

Talousverkko-logo

SUOMEN TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (MOVE-kiinteistö)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 Suomen Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!