Open Site Navigation

Talousverkko laajenee Itä-Uudellemaalle

Talousverkko laajenee Itä-Uudellemaalle

2. maaliskuuta 2015 klo 22.00.00

APL Balance Oy avaa maaliskuun alusta Suomen Talousverkko Oy:n franchise –tilitoimiston Porvoon Tarmolaan.


Tilitoimistoyrittäjänä aloittaa KLT Anita Appel. Porvooseen avattava tilitoimisto on Suomen Talousverkolle uusi aluevaltaus ja tukee ketjun kasvustrategiaa Suomessa. Tällä hetkellä Talousverkolla on Uudenmaan alueella 14 tilitoimistoa. Markkinaosuutta pyritään kasvattamaan liiketoimintakauppojen ohella myös yksittäisiä tilitoimistoja avaamalla.


– Tilitoimistoalalla on käynnissä voimakas konsolidoituminen, eli tilanne jossa suuret tilitoimistot ostavat pienempiä kilpailijoitaan ja hakevat tehokkuutta muuttamalla toimintatapojaan yhä tehdasmaisemmaksi. Tämä avaa Talousverkon kaltaiselle yrittäjältä yrittäjälle -henkisille tilitoimistoketjulle hyvät kasvumahdollisuudet asiakkaiden toivoessa yhä läheisempää ja henkilökohtaisempaa palvelua kirjanpitäjältään, kommentoi APL Balance Oy:n yrittäjä Anita Appel.


– Ketjuyrittäjyys oli meille alusta lähtien itsestään selvyys. Pienyrittäjän resurssit kun eivät yksin riitä laadukkaan ja modernin tilitoimistopalvelun toteuttamiseen. Suomen Talousverkon avulla voimme tarjota asiakkaillemme modernin kirjapitopalvelun lisäksi myös talousjohdon konsultointi-, HRM- sekä ulkoistuspalveluja koko itäiselle Uudellemaalle, Appel jatkaa.


– Valintamme paikalliseksi yrittäjäksi oli helppo. Anitalla on 16 vuoden kokemus niin yritysten sisäisistä taloushallinnon johtotehtävistä kuin tilitoimistoalaltakin. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään, Anita toimi 11 hengen tilitoimiston toimitusjohtajana, kommentoi Suomen Talousverkko Oy:n yrittäjäpalveluista vastaava Reija Härkönen.


APL Balance Oy samaan aikaan myös Lahden talousalueelle


Talousverkko on valinnut APL Balance Oy:n jatkamaan Talousverkko -tilitoimiston toimintaa myös Lahdessa. Edellinen Lahden Talousverkko-yrittäjä Tanja Piensalmi on siirtymässä uusien haasteiden pariin ja Suomen Talousverkko Oy on ostanut Tanjan liiketoiminnan. Talousverkko haluaa edelleen jatkaa Lahden toimintaa yrittäjävetoisesti.


– Lahden liiketoiminnan jatkuminen APL Balance Oy:n toimesta varmistaa asiakkaidemme yrittäjälähtöisen palvelun Kanta-Hämeen talousalueella. Yrittäjyys on Talousverkon toiminnan selkäranka ja antaa asiakkaillemme mahdollisuuden henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen palveluun, hyödyntäen kuitenkin samalla ketjun mukanaan tuomia sähköisen taloushallinnon mahdollisuuksia, kommentoi Suomen Talousverkko Oy:n yrittäjäpalveluista vastaava Reija Härkönen.


– Lahden talousalue tarjoaa nyt ja tulevaisuudessa hyvän kasvupohjan modernin tilitoimiston tuotteille ja palveluille. Olen ylpeä saatuani mahdollisuuden ottaa vastuun entisen kotipaikkakuntani Talousverkko -liiketoiminnasta, sanoo APL Balance Oy:n yrittäjä Anita Appel.


Lisätietoja:


ReijaHärkönen

yrittäjäpalvelut

Suomen Talousverkko Oy

+358 400 259 974

reija.harkonen(at)talousverkko.fi


Anita Appel

yrittäjä, KLT

APL Balance Oy

+358 400 362 000

anita.appel(at)talousverkko.fi


Suomen Talousverkko on valtakunnallinen yrittäjävetoinen sähköinen tilitoimistoketju. Yhtiö erottautuu erinomaisella asiakaspalvelulla, josta vastaa aina paikallinen Talousverkon tilitoimistoyrittäjä. Talousverkon palvelulupaus on: ”Sähköiset tilitoimistopalvelut yrittäjältä yrittäjälle”.

Talousverkko-logo

SUOMEN TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (MOVE-kiinteistö)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 Suomen Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!