Open Site Navigation

Talousverkko kasvaa Jyväskylässä ja Lappeenrannassa

Talousverkko kasvaa Jyväskylässä ja Lappeenrannassa

31. lokakuuta 2016 klo 22.00.00

Talousverkko on ostanut 1.11.2016 kaksi tilitoimistoa ja ketjumme vahvistui Jyväskylän ja Lappeenrannan alueilla. Liiketoimintakaupan myötä Talousverkkoon liittyi kymmenisen uutta alan ammattilaista palvelemaan asiakkaitamme.


Jyväskylän Minefield Oy osaksi Talousverkkoa

Minefield Oy:n viisi henkinen tiimi liittyi osaksi Talousverkkoa 1.11.2016 alkaen. Minefieldin toimitusjohtaja Kirsi Miinala kuvailee liiketoimintakauppaa seuraavasti:

"Liiketoimintakaupan johdosta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Talousverkon tuki ja ammattitaito vahvistavat meitä konsultteina ja auttavat meitä vastaamaan asiakkaidemme tuleviin haasteisiin niin alati muuttuvan verotuksen, yrityksen kasvun kuin kansainvälistymisen osalta. Parempaa yhteistyökumppania emme olisi voineet valita. Jatkamme koko Minefield Oy:n poppoon kanssa edelleen asiakkaidemme ohjaamista, ainoastaan vain nimi muuttuu ja saamme lisää ammattilaisia joukkoomme."

Myös Kirsi Miinala jatkaa Talousverkon palveluksessa ja ketjun liiketoimintakaupoista vastaava osakas Petri Kortelainen kuvailee tilannetta näin:

"Kirsin osaamista tilitoimiston pyörittämisestä ja kasvattamisesta tullaan tulevaisuudessa hyödyntämään myös ketjutasolla."

Lisätietoja liiketoimintakaupoista antavat:

Petri Kortelainen, petri.kortelainen@talousverkko.fi, 050 4644 075

Kirsi Miinala, kirsi.miinala@talousverkko.fi, 040 724 7428


Aalef Oy:n tilitoimistoliiketoiminta Talousverkkoon

Talousverkko on ostanut 1.11.2016 Lappeenrantalaisen Aalef Oy:n tilitoimistoliiketoiminnan. Aalef Oy:n toimitusjohtaja Mika Alitalo kommentoi kauppaa seuraavasti:

"Aalefilla ajateltiin monitoimialan yrityksenä kaikkien toimialojemme tulevaisuutta ja ennen kaikkea niiden tarvitsemaa panostusta. Tilitoimistopuolella katsoimme satsaukset sellaisiksi, että leveämmät hartiat olisivat tarpeen. Kartoitus markkinoilla seuloi varsin nopeasti kumppaniksi Talousverkon. Aalefin muille toimialoille on myös taloushallinnon jatkuvuus äärimmäisen tärkeää, joten kumppani naapurissa tutuilla työkaluilla ja henkilöstöllä varmistaa vaatimamme palvelun. Nyt opettelemme olemaan asiakas ja odotamme innokkaasti mitä kaikkea uutta Talousverkon valikoimasta meille löytyy."

Aalef Oy:n henkilöstö siirtyy Talousverkon Lappeenrannan toimiston kanssa samoihin tiloihin. Toimisto kasvaa samalla 10 henkiseksi ja Lappeenrannan toimiston vetäjä Jukka Räty kommentoi kauppaa näin:

"Toimistojen yhdistyminen tuntuu todella luontevalta. Henkilöstön kirjanpito- ja järjestelmäosaaminen täydentää hyvin toisiaan ja osa henkilöstöstä on jo tuttuja keskenään. Henkilöstömäärämme kaksinkertaistuu kymmeneen henkeen, mikä on juuri sopiva toimiston koko parhaan palvelun tarjoamiseksi."

Lisätietoja kaupasta antavat:

Jukka Räty, jukka.raty@talousverkko.fi, 044 772 8405

Mika Alitalo, mika.alitalo@aalef.fi, 040 587 8569

Talousverkko-logo

TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (Moveress Business Garden)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!