Open Site Navigation

Talousverkko kasvaa jälleen uudella tilitoimistolla

Talousverkko kasvaa jälleen uudella tilitoimistolla

10. joulukuuta 2015 klo 22.00.00

Tuloskasvu Oy:n liiketoiminta siirtyi 1.11.2015 liiketoimintakaupalla Talousverkolle ja samalla asiakkaat siirtyivät kaupan yhteydessä Talousverkko–ketjulle. Tilitoimistosta käytännön vastuun asiakassuhteineen ja henkilöstöineen ottaa Talousverkko-yrittäjät Hannele ja Seppo Pahta. 


Tuloskasvun liiketoiminnasta luopuvat yrittäjät Tiina Ala-Kurikka ja Kristiina Nikander, jotka jatkavat yhteistyötä uusien yrittäjien kanssa huhtikuun loppuun saakka. Tuloskasvun kirjanpitäjän Marita Mäkelän työt jatkuvat Talousverkko-ketjussa.


"Liiketoimintakauppa antaa asiakkaillemme uusia vaihtoehtoja taloushallinnon järjestämiseen nykyaikaisella ja sähköisellä tavalla. Samalla Talousverkko-ketjun tuki ja laajemmat talouspalvelut ovat tästä lähtien asiakkaittemme käytössä", kommentoi Tiina Ala-Kurikka liiketoimintakaupan jälkeen. "On myös hienoa, että asiakkaamme saavat jatkossakin yrittäjälähtöistä ja henkilökohtaista palvelua uusilta Talousverkko-yrittäjiltä. Se oli meille tärkeää", Tiina Ala-Kurikka jatkaa.


Yrittäjälähtöistä talouspalvelua ympäri Suomen Talousverkon tavoitteena on jatkaa kasvuaan koko Suomessa. Kasvua on vauhditettu tilitoimistokaupoilla, joita tehdään jatkossakin ympäri Suomen. Tällä hetkellä Talousverkolla on pääkaupunkiseudulla 14 yrittäjävetoista tilitoimistoa. Talousverkon tilitoimistopalvelussa yhdistyvät tilitoimistoyrittäjän henkilökohtainen palvelu sekä tehokas sähköisen taloushallinto.


"Tilitoimistoala keskittyy edelleen. Me haluamme pitää huolta erinomaisesta palvelusta yrittäjältä yrittäjälle –mallillamme. Asiakkaita palvelee edelleen tilitoimistoyrittäjän tilitoimisto, vaikka kasvammekin yrityskauppojen kautta. Yhdistämme näin suuren ketjun laajan osaamisen ja tilitoimistoyrittäjän erinomaisen palvelun", kertoo Talousverkko-ketjun partner Petri Kortelainen. 


Tuloskasvun uusilla yrittäjillä Hannele ja Seppo Pahtalla on taloushallinnosta monipuolinen ja vankka kokemus. Talousverkko-ketjuun kuuluva Alpha Accounting and Consulting Oy tarjoaa asiakkailleen tehokkaita sähköisen taloushallinnon ratkaisuja Procountor ja Netvisor -ohjelmistojen avulla sekä perinteistä paperista kirjanpitoa asiakkaan tarpeiden mukaan.


Lisätietoja:


Seppo Pahta

yrittäjä, Talousverkko

0400 783 974

seppo.pahta@talousverkko.fi


Petri Kortelainen

Talousverkko

050 4644 075

petri.kortelainen@talousverkko.fi


Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimistoketju. Tarjoamme tehokkaita sähköisen taloushallinnon tilitoimistopalveluja ja panostamme henkilökohtaisuuteen ja paikallisesti erinomaiseen asiakaspalveluun. Paikallisten tilitoimistojen taustalla on Talousverkko-ketjun tuki. Teemme talousrutiineista helppoja, jotta asiakkaanamme saisit lisää aikaa oman liiketoimintasi hoitamiseen.

Talousverkko-logo

SUOMEN TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (MOVE-kiinteistö)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 Suomen Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!