Open Site Navigation

Neljä Talousverkkolaista suoritti taloushallintoalan asiantuntijatutkinnot vuonna 2020

Neljä Talousverkkolaista suoritti taloushallintoalan asiantuntijatutkinnot vuonna 2020

19. tammikuuta 2021 klo 11.00.00

Talousverkko on saanut uusia taloushallintoalan asiantuntijatutkinnon suorittaneita joukkoonsa, kun Kirsi Väänänen (Helsinki Pitäjänmäki) ja Satu Liukkonen (Helsinki Kamppi) ovat suorittaneet KLT-tutkinnot ja Miia Sassi (Lohja) ja Sari Lepistö (Turku) ovat suorittaneet PHT-tutkinnot viime vuoden aikana.

Molemmat tutkinnot ovat taloushallintoalalla erittäin arvostettuja ja näitä tutkintoja tavoittelevat sadat hakijat vuosittain. Oman asiantuntijuuden ja ammattitaidon kehittäminen on taloushallintoalalla erittäin tärkeää ja työnantajalle henkilöstön osaaminen on myös erittäin vahva kilpailuvaltti. Asiakkaalle tutkinnot ovat merkki laaja-alaisesta asiantuntemuksesta, kokemuksesta sekä ammattitaidon jatkuvasta ylläpitämisestä.

KLT-tutkinto on kirjanpidon- ja laskentatoimen tutkinto ja sen suorittaneella henkilöllä on korkea laskenta- ja vero-osaaminen. KLT-tutkinto koostuu kahdesta pääosaamisalueesta, laskentatoimesta ja oikeustieteestä. KTL-tutkinnon suorittamisen edellytyksenä on, että henkilöllä on riittävä kaupallisen alan koulutus ja lisäksi usean vuoden ajalta käytännön työkokemusta. Tutkinto edellyttää haltijaltaan tentin läpäisemistä ja tämän lisäksi jatkuvaa oman ammattitaidon ylläpitämistä.

PHT-tutkinto on palkkahallinnon asiantuntijatutkinto, joka on merkki laaja-alaisesta ja korkeatasoisesta osaamisesta palkka- ja henkilöstöhallinnon alalta. PHT-tutkinto suoritetaan tentillä, jossa osaamista mitataan muun muassa palkanlaskennan, työoikeuden, ennakkoperinnän ja sosiaalivaikuttamisen osa-alueista. Tutkinnon voi suorittaa henkilö, jolla on riittävä peruskoulutus ja useamman vuoden työkokemus palkka- ja/tai henkilöstöhallinnon tehtävistä.

Talousverkko onnittelee tutkinnon suorittaneita upeasta saavutuksesta ja kiittää panostuksesta oman osaamisen kehittämiseen, ja tätä kautta koko Talousverkko-ketjun vahvistamiseen.

Talousverkko-logo

TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (Moveress Business Garden)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!