Open Site Navigation

Lakiasiaintoimisto K&K Suomen Talousverkon uusi kumppani

Lakiasiaintoimisto K&K Suomen Talousverkon uusi kumppani

29. tammikuuta 2015 klo 22.00.00

Suomen Talousverkko Oy on aloittanut yhteistyön uuden kumppanin Lakiasiaintoimisto K&K:n kanssa 30.1.2015.


K&K Laki on osakeyhtiöiden ja liiketoiminnan juridiikkaan keskittynyt lakiasiaintoimisto, joka tarjoaa lakipalveluja liiketoimintaa ymmärtäen pienille ja keskisuurille yrityksille. Lakiasiaintoimisto K&K:n erikoisosaamista on muun muassa yritysten myynti ja ostaminen sekä vaativat sopimusjuridiset kysymykset. Terävää kärkiosaamista löytyy tuulivoimahankkeista, vaativien toimittajasopimusten juridiikasta, yrityskaupoista sekä yritysjärjestelyistä.


– Asiakkaamme asia on aina meitä lähellä, sillä olemme yrittäjiä itsekin ja tarjoamme lakipalveluja liiketoimintaa ymmärtäen, kuvaili K&K Lakiasiaintoimiston toimitusjohtaja Jani Karlsson yrityksen toimintaa.


Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä osakkaat Jani Karlsson ja Jarmo Kinnunen sekä avustaja Janne Harju. Toimisto sijaitsee Vaasassa, mutta toimeksiantoja otetaan mielellään vastaan koko Suomesta. Toimisto palvelee asiakkaitaan suomen, ruotsin ja englannin kielellä. K&K toimii Suomen Talousverkon arvojen mukaisesti; palvelu on yrittäjälähtöistä ja asiakkaita palvellaan erinomaisesti.


Lisätietoja antavat:


Reija Härkönen

Yrittäjäpalvelut

Suomen Talousverkko Oy

0400 259 974


Jani Karlsson

Toimitusjohtaja

K&K Laki Oy

050 568 1869

Talousverkko-logo

SUOMEN TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (MOVE-kiinteistö)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 Suomen Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!