Open Site Navigation

Huomenta-yrittäjät erittäin tyytyväisiä Talousverkon palveluun

Huomenta-yrittäjät erittäin tyytyväisiä Talousverkon palveluun

18. maaliskuuta 2015 klo 22.00.00

Huomenta-ketjun yrittäjät ovat olleet Talousverkon asiakkaina vajaan vuoden ajan.


Palvelut tarjotaan Talousverkosta kolmen hengen asiakastiimin voimin. Käyttöönottoon sisältyi yhteisen talousohjelmiston vaihto verkossa toimivaan Netvisor-pilvipalveluun. Yhteistyö on sujunut mainiosti, ja yrittäjät ovat jopa erittäin tyytyväisiä Talousverkon palveluun.


”Yrittäjämme ovat erityisen tyytyväisiä siihen, että jokaisella on oma nimetty kirjanpitäjä, joka tuntee yrittäjän sekä hänen talousasiansa ja pystyy neuvomaan taloudenpitoon liittyvissä asioissa,” kertoo ketjupäällikkö Liisa Juusti Huomenta-ketjusta.


”Kehityskohteitakin on, mutta asioiden vieminen avoimessa ja hyvässä yhteishengessä eteenpäin kuuluu terveeseen yhteistyöhön. Netvisor-ohjelmisto on melko laaja ja muutamat yrittäjät kokevat, että se voisi olla selkeämpi. Viemme näitä asioita eteenpäin yhdessä ohjelmistotoimittajan kanssa,” Petri Kortelainen Talousverkosta kertoo.


Avoimia palautteita Huomenta-yrittäjille toteutetusta kyselystä on mukava jakaa:


”Yhteydenpito meilillä ja puhelimitse on toiminut kiitettävästi saman päivän aikana.”


”Olen ollut todella tyytyväinen saamaani palveluun tähän saakka, Iso Kiitos Teille!” 


”En koe tarvetta erilliseen koulutukseen kun kaikki toimii ja apu on puhelinsoiton päässä.”


Suomen Talousverkko on Suomen johtava franchising-tilitoimistoketju. Palvelemme 2500 asiakasta täysin sähköisillä taloushallinnon järjestelmillä yrittäjältä yrittäjälle -periaatteella. Toimimme valtakunnallisesti yrittäjävetoisissa toimipisteissämme ja tuotamme ketjuna tilitoimisto-, palkanlaskenta- sähköisen taloushallinnon palvelut sekä muut tukipalvelut asiakkaillemme. Olemme tilitoimisto, joka välittää asiakkaistaan. Palvelemme sujuvasti, nykyaikaisesti ja teemme taloushallinnosta ymmärrettävää. www.talousverkko.fi


Huomenta on pääkaupunkiseudulla, Porvoon, Tampereen, Turun ja Lahden alueilla toimiva franchising-ketju, joka tarjoaa laadukkaita siivous- ja toimitilapalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille. Huomenta-yrittäjät panostavat erityisesti hyvään palveluun ja luotettavaan ja joustavaan yhteistyöhön asiakkaan kanssa. www.huomenta.fi


Petri Kortelainen

Suomen Talousverkko Oy

050 464 4075

petri.kortelainen@talousverkko.fi


Liisa Juusti

Huomenta Toimitilapalvelut

050 385 0267

liisa.juusti@huomenta.fi

Talousverkko-logo

SUOMEN TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (MOVE-kiinteistö)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 Suomen Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!