Open Site Navigation

Huomenta-ketju valitsi Talousverkon kumppanikseen

Huomenta-ketju valitsi Talousverkon kumppanikseen

5. syyskuuta 2014 klo 11.30.00

Huomenta Toimitilapalvelut ja Suomen Talousverkko ovat sopineet taloushallinnon palveluiden toimittamisesta Huomenta-ketjun noin 80:lle yrittäjälle.


Palveluiden toimittaminen on käynnistynyt 1.9.2014 alkaen. Palvelut tarjotaan Talousverkon franchising-ketjujen palvelemiseen erikoistuneesta yksiköstä Savonlinnasta.


"Tiimimme Savonlinnassa on ottanut henkilökohtaisen asiakaspalveluasenteen ja he ovat heti alkuvaiheesta alkaen kouluttamassa ja tukemassa yrittäjien taloushallintoasioita. Vaikka tiimimme on toisella paikkakunnalla, on tavoitteenamme luoda toimiva ja läheinen yhteistyö yrittäjien kanssa", kertoo Talousverkon ketjupäällikkö Lars Forsström.


Huomenta- ketju hankkii yrittäjilleen taloushallinnonpalvelut, jotta ketjun yrittäjien talousrutiinit olisivat mahdollisimman helposti ja ammattitaitoisesti hoidettuja. Yrittäjät saavat Talousverkolta tukea talousasioiden hoitamiseen sekä päivittäisiin talousrutiineihin.


"Tarjoamme yrittäjillemme taloushallinnon palvelut yhdessä Talousverkon kanssa, jotta yrittäjämme saavat keskittyä selkeästi omaan osaamisalueeseensa. Ketjullemme on tärkeää pystyä tarjoamaan yrittäjillemme parhaan mahdollisen tuen taloushallinnon asioissa", kommentoi Huomenta-ketjun ketjupäällikkö Liisa Juusti.


Kumppanuuspäätökseen vaikutti Talousverkon vankka kokemus franchising-toimintamallista sekä kirjanpitäjien tuntemus siivousalan yritystoiminnasta. Vankka osaaminen sähköisestä taloushallinnosta on näkynyt myyntivaiheessa sekä haltuunottovaiheessa, jossa toimintatapoja on kehitetty ja räätälöity yhdessä ketjun henkilöiden kanssa palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla Huomenta-yrittäjiä.


Huomenta on Lassila & Tikanoja Oyj:n pääkaupunkiseudulla, Porvoon, Tampereen, Turun ja Lahden alueilla toimiva franchising-ketju, joka tarjoaa laadukkaita siivous- ja toimitilapalveluita pk-sektorin asiakkaille.


Suomen Talousverkko on valtakunnallinen yrittäjävetoinen sähköinen tilitoimistoketju, joka toimii 28 paikkakunnalla, 34 franchising-yrittäjän voimin. Talousverkko on vahva taloushallinnon franchising-sektorin toimija, joka on sijoittunut vuoden franchising-ketju valinnassa kahtena vuonna peräkkäin kolmen kärkeen.


Lisätietoja:


Lars Forsström

ketjupäällikkö Suomen Talousverkko Oy

050 3377 323

lars.forsstrom(at)talousverkko.fi


Liisa Juusti

ketjupäällikkö Huomenta Oy

050 358 0267

liisa.juusti(at)huomenta.fi

Talousverkko-logo

SUOMEN TALOUSVERKKO OY

Kutomotie 2 (MOVE-kiinteistö)

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu: info@talousverkko.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 Suomen Talousverkko Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!